CHRIS PRATT I KATHERINE SCHWARZENEGGER

Šuškanja su sve glasnija: Skriva li Schwarzeneggerova kći trudnički trbuščić?

22.04.2020 u 23:09

Bionic
Reading

Glumac Chris Pratt i njegova supruga Katherine Schwarzenegger snimljeni su u romantičnoj šetnji susjedstvom. Paparazzi su ih uhvatili u razgovoru, tijekom kojeg niti jedno nije skidalo osmijeh s lica, a mnogi se pitaju je li razlog tolike sreće možda dolazak prinove

Nakon što je devet godina proveo u braku s glumicom Annom Faris, Chris Pratt od nje se razveo 2018., a ubrzo nakon toga počeo se viđati s kćerkom popularnog snagatora Arnolda Schwarzeneggera, Katherine.

Da je riječ o pravoj ljubavi govori i da su se zaručili već u siječnju 2019., da bi samo pet mjeseci kasnije svoju vezu i ozakonili u Montecitu.

Otkako su u braku, par ne krije sreću, a svi s nestrpljenjem iščekuju i dolazak prinove. Sve su glasnija šuškanja kako je beba 'već na putu', a dodatne glasine potaknuo je i gornji dio trenirke, koji Katherine Schwarzenegger nije skidala tijekom šetnje, iako je njezin suprug šetao u kratkim rukavima, a koji je odavao dojam kao da krije već vidljivi trudnički trbuščić.

Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger Izvor: Profimedia / Autor: SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, iz prošlog braka Chris Pratt već ima sina Jacka, stoga mu neće biti niti najmanja nepoznanica briga oko novorođenčeta.