MODERNA OBITELJ

Sve o novom životu Kate Middleton i princa Williama u Windsoru, gdje buduća kraljica vodi glavnu riječ

13.10.2022 u 11:07

Bionic
Reading

Ova jesen donijela je brojne novosti i promjene za princa od Walesa i njegovu obitelj. Ne samo da su se morali suočiti sa smrću kraljice Elizabete II, već i s novim životom u Windsoru, gdje su ljetos preselili upravo kako bi bili bliže kraljici

Krajem ljeta princ William i Kate Middleton preselili su sa svoje troje djece, prinčevima Georgeom (9) i Louisom (4) te princezom Charlotte (7), iz Kensingtonske palače u Londonu u Adelaide Cottage. Riječ je o kući sa četiri spavaće sobe koja se nalazi u Windsoru, na privatnom imanju kraljevske obitelji koje okružuje istoimeni dvorac.

Dvoje starije djece već je krenulo u novu školu Lambrook i to na dan kada je kraljica preminula, a sve to uzrokovalo je popriličan stres svim članovima ove obitelji, posebice Kate Middleton.

'Stvari su bile poprilično napete tog tjedna. To nije bilo baš razdoblje privikavanja kojem su se nadali', otkrio je dobro upućeni izvor za magazin People, no, Kate i William donijeli su odluku kako ništa neće uzdrmati njihovu sreću i jedinstvo, posebice jer sada za njih počinje novo razdoblje, budući da su s novim titulama princa i princeze od Walesa dobili i nove angažmane.

No, ono što je za njih najvažnije je da stvore savršen dom za odrastanje njihovo troje djece, a upravo se preseljenje u Adelaide Cottage pokazalo savršenim, jer se tamo George, Charlotte i Louis mogu bezbrižno igrati i odrastati.

'Oduševljeni su što se djeca mogu vani igrati i voziti biciklima po imanju i uzbuđeni su što će upoznati nove prijatelje.'

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Liam McBurney / PA Images / Profimedia

Po prvi puta s njima ne živi dadilja Maria Turrion Borrallo, budući da Kate Middleton želi da njezina djeca imaju koliko-toliko normalno djetinjstvo, što je pokazala i kada je odlučila da umjesto da slijedi kraljevsku tradiciju i Georgea pošalje u internat, on ostane kod kuće i pohađa školu sa vršnjacima.

Do škole Lambrook imaju tek 15 minuta vožnje automobilom, zbog čega princ William i Kate Middleton pokušavaju svakog dana odvesti i dovesti djecu sami. Iako trenutno žive u Adelaide Cottage, kako tvrde dobro upućeni izvori, jednog će dana upravo oni useliti u tisuću godina star dvorac Windsor.

princ i princeza od walesa

Počinje nova era za princa Williama i Kate Middleton: Prvi službeni izlazak kraljevskog para otkako nose nove titule dočekan je s oduševljenjem

Pogledaj galeriju

A oko odgoja i novog doma sve je sada na Kate Middleton, koja se trenutno mora stopiti i s novom titulom, onom princeze od Walesa. Za nju su posljednji tjedni bili poprilično naporni i prepuni obaveza, što zbog kraljičinog sprovoda, što zbog početka školske godine, no uskoro bi sve trebalo sjesti na svoje.

'Ona je matrijarh. Ne u smislu neke starije žene u kompletiću i s biserima oko vrata, već zbog toga što vodi obitelj i savjetuje Williama kada on to želi', otkrila je Jamie Lowther-Pinkerton, bivša privatna tajnica princa Williama.

No, to ne znači da je ovo za nju stresno vrijeme, osobito jer je ona prva princeza od Walesa još od princeze Diane. Iako je popularnost Kate Middleton posljednjih tjedana još više porasla, sve je ponovno na površinu izvuklo usporedbe nje i pokojne Diane, koja je bila najomiljenija članica kraljevske obitelji u novijoj povijesti.