više ne fura plavo

Svi je pamte kao brinetu: Omiljena Turkinja opet je promijenila imidž

16.08.2024 u 14:50

Bionic
Reading

Jedna od najuspješnijih turskih glumica Berguzar Korel rado pokazuje kako izgleda njezin život pred kamerama i u privatnom životu. U prosincu je popularna Šeherezada iz serije '1001 noć' sve iznenadila kad je odlučila Malo skratiti kosu i postati plavuša

Berguzar Korel svojim je glumačkim sposobnostima, ali i ljepotom, osvojila svijet. Zbog nove uloge morala se prilagoditi imidžem.

Glumi u trileru

Pored toga, glumica je navela i da je uzbuđena zbog serije te je navela citat svoje uloge u ovoj seriji 'Dugum'. 'Zapamtite, niti jedan kriminalac ne može pobjeći od milijuna', poručila je tada. Kako je glumica objasnila, riječ je o prvom lokalnom Amazonovom detektivskom trileru.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Sada je, čini se, Berguzar odlučila vratiti svoju nekdašnju, tamniju boju kose. Nije poznato je li o kakvoj novoj ulozi riječ.

Prisjetimo se, glumica dolazi iz poznate turske glumačke obitelji, a diljem svijeta ju je proslavila uloga u seriji '1001 noć'. Ondje je glumila uz Halita Ergenca, a postali su par i u stvarnom životu. Par je ostavio svoje dotadašnje partnere, a 2009. su se vjenčali. Sada zajedno imaju i troje djece, sinove Alija i Hana te kći Lejlu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević