DUGOKOSI MARKO

Kakva drastična promjena! Ovako je Baby Lasagna izgledao prije 12 godina

17.05.2024 u 12:32

Bionic
Reading

Marko Purišić posljednjih mjeseci je jedna od najomijenijih osoba u Hrvatskoj. Mnoge zanima svaki detalj o njemu, a sada su na društvenim mrežama osvanuli prizori iz prošlosti, dok je još svirao gitaru u grupi Manntra. Bendu se pridružio i prije punoljetnosti, 2011. godine, a u tom razdoblju mu je nadimak bio Pure

Trenutno Baby Lasagna fura kratku izbrijanu i izblajhanu kosu (često mijenja boje), a svima je poznat i po avangardnim kostimima Mirne Posavčević s kojima spoja tradicionalne i moderne motive i odjevne predmete.

'Marko Purišić nastupio je na 'Viva La Pola!' 2012. te još nekoliko puta na samostalnom koncertu u organizaciji ekipe 'Viva La Pola!' festival. Čestitamo Marku na velikom uspjehu na Eurosongu', napisao je Zlatko Gotovac organizator festivala na Facebooku uz nekoliko fotografija (koje nam je rado ustupio).

U skladu s ostatkom članova grupe, možemo vidjeti da je Baby Lasagna tada nastupao u poderanoj crnoj majici kratkih rukavas ispranim efektom i crnim hlačama s džepovima, a duga smeđa kosa mu je padala preko ramena.

Podsjetimo, Manntra je umaški bend. Godine 2019. su se natjecali na Dori i završili na četvrtom mjestu. Marko je službeno bio član benda od 2013. do 2016. (premda je aktivno sudjelovao od 2011.) i zatim ponovno od 2018. do 2022. godine.

Spektakl: Baby Lasagna na koncertu uoči finala Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic Pixsell