mila kunis neće biti sretna

Teško ga je prepoznati: Ashton Kutcher iznenadio fanove promjenom looka

20.09.2024 u 21:11

Bionic
Reading

Ashton Kutcher odlučio je vratiti brkove koje je nosio prilikom snimanja filma 'Vengeance', usprkos tome što ih Mila Kunis nikako nije voljela..

Glumac Ashton Kutcher dugo nije viđen u javnosti, no paparazzi su ga sada ulovili u trenucima kada je sina vodio na trening nogometa, a ono što je svima zapelo za oko je njegova promjena looka.

Naime, slavna zvijezda serije 'Lude sedamdesete' odlučio je pustiti brkove kojih se ne bi posramio niti Tom Selleck! Promjena je naišla na podijeljena mišljenja obožavatelja, dok je njegova supruga Mila Kunis sasvim jasna po pitanju toga sviđa li joj se ovaj izgled ili ne...

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Ashton Kutcher pustio brkove

'Mila nije fan mojeg neobrijanog lica', priznao je Ashton Kutcher u srpnju 2022. godine, posljednji puta kada je nosio bradu, i to zbog uloge u filmu 'Vengeance'.

Zbog čega se sada odlučio na promjenu, još uvijek nije poznato, no ako je suditi prema njegovim izrazima lica s fotografija, Ashton je i više nego zadovoljan odluko da se odvaži na nošenje markantnog brka.

Ashton Kutcher Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mila Kunis u prelijepom džemperu

Istovremeno, dok je on vodio sina na nogomet, njegova slavna supruga kćer je vodila na satove plesa.

Mila Kunis je za tu prigodu odjenula uske bež hlače skraćene oko gležnjeva, kožne cipele s vezicama i prelijepi plavi džemper na kopčanje s velikim, zlatnim gumbima.

Par je posljednje zapaženije javno pojavljivanje imao u svibnju kada su s djecom pohodili košarkašku utakmicu. 10-godišnja Wyat i osmogodišnji Dimitri tada nisu mogli sakriti sreću zbog činjenice da su sve pratili iz prvog reda, a viđene su i suze u njihovim očima kada su pozirali s košarkašicom Caitlin Clark.