ODMORU JE DOŠAO KRAJ

Tijekom boravka inzistirali su samo na jednom: Jučer su u tajnosti napustili Hrvatsku, a Beckham se sada hvali u čemu je sve uživao

18.07.2022 u 11:06

Bionic
Reading

Kako doznajemo iz dubrovačkih krugova, obitelj Beckham jučer je privatnim zrakoplovom otišla iz Hrvatske. Tijekom svog boravka za sve s kojima su se susretali imali su jednu molbu - fotografirali su se, ali i tražili da se sve to objavi tek nakon što otputuju

Da su u Hrvatskoj uistinu uživali i da je lako moguće da će se vratiti i idućeg ljeta, pokazao je bivši nogometaš David Beckham, koji je tek kasno sinoć, na svom Instagram Storyju, objavio pregršt fotografija snimljenih tijekom njihovog boravka. Čini se da ga se najviše dojmila hrana, jer upravo razne delicije krase njegov profil na popularnoj društvenoj mreži.

Uživali su uistinu u svemu - školjkama, ukusnoj ribi, škampima, jastozima - a David Beckham čak se okušao i u lovu na tune, što su jučer otkrili iz šipanskog restorana Bowa, u kojem su Beckhamovi uživali u najukusnijim delicijama.

  • +10
David Beckham Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram David Beckham

Iako su u restoranu bili nekoliko puta tijekom svog boravka, fotografije su objavljene tek nakon što su Beckhamovi jučer privatnim zrakoplovom otputovali kući.

STIGLE SU I FOTOGRAFIJE

[FOTO] David i Victoria Beckham uživaju u ljepotama Hrvatske i odmaraju u bivšem franjevačkom samostanu

Pogledaj galeriju

To je jedino i na čemu su inzistirali za vrijeme svog boravka u našoj zemlji - fotografirali su se, ali i tražili da se sve objave na društvenim mrežama i slično pojave tek nakon što oni otiđu iz Hrvatske.