MLAĐE JE SLAĐE

Tko je francuski Marokanac koji je zaveo legendarnu plavušu bujnog poprsja?

26.06.2017 u 12:29

Bionic
Reading

Iako se do nedavno nagađalo kako je Pamela Anderson u tajnoj ljubavnoj vezi s osnivačem WikiLeaksa Julianom Assangeom, izgleda kako su joj sportaši ipak mnogo zanimljiviji

Prije nekoliko dana svjetski su se mediji raspisali o novoj ljubavi nekadašnje glumice i nogometaša Adila Ramija koji zajedno viđeni u Monacu te iako je između njih čak 18 godina razlike, izgleda kako ipak nisu uspjeli odoljeti jedno drugome.

On je 31-godišnji nogometaš marokanskog podrijetla koji je unatoč brojnim tamošnjim ponudama odabrao igrati u dresu francuske reprezentacije.

Među poznatijim nogometnim imenima postaje dolaskom 2006. godine u klub Lille, nakon čega prelazi u Valenciju, no nakon godinu dana igre ipak seli u Italiju kada je zaigrao za A.C. Milan.

Tijekom boravka u Italiji nije uspio odoljeti porocima pa se tako zatekao u jednom seks skandalu. Iako je godinama bio u vezi s francuskom manekenkom Sidonie Biemont s kojom je čak dobio i blizance, nije uspio ostati vjeran.

  • +2
Adil Rami Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Našao se tako u aferi sa starletom Francescom Cipriani, koja se u jednoj televizijskoj emisiji pohvalila kako se s igračem ugodno zabavljala. 

Skandal je ostavio iza sebe, prekinuo vezu s manekenkom te se vratio u španjolsku u kojoj i danas igra za klub Sevilla, a ovih se dana ponovno našao na mnogim medijskim naslovnicama, zbog navode nove ljubavne veze.

2/2

A post shared by Adil Rami (@adilrami) on

Zanimljivo je da Pamela Anderson neodoljivo podsjeća tipu žene s kojom je navadno prevario i majku svoje djece. Plavuše bujnog poprsja očito su slaba točka poznatog nogometaša koji je protekli vikend viđen na večeri u restoranu La Maison u Nici s nekadašnjom zvijezdom Baywatcha. 

Koliko je navodna nova veza ozbiljna možda potvrđuje i činjenica kako su dan nakon proveli na plaži u društvu Pamelina mlađeg sina Dylana kojeg je uz starijeg Brandona dobila u braku s glazbenikom Tommyjem Leejom.