s NJOM I NA OScARIMA

Tko je Natali Germanotta? Srodna duša Lady Gage i osoba kojoj je posvetila zlatni kipić

26.02.2019 u 11:24

Bionic
Reading

Kada je prije nekoliko dana objavljeno da je prekinula zaruke sa svojim agentom Christianom Carinom, mnogi su se pitali koga će Lady Gaga dovesti kao pratnju na 91. dodjelu Oscara. Kontroverzna pjevačica sve je ugodno iznenadila pojavivši se u društvu svoje šest godina mlađe sestre

Crvenim tepihom prošetala je sama, u maniri prave glumačke i pjevačke dive. Svi su se divili njezinoj veličanstvenoj kreaciji koju potpisuje dizajner Alexander McQueen, kojem je vjerna još od svojih početaka. A onda je Lady Gaga zasjela u prvi red svečane dvorane Dolby Theatrea u Los Angelesu, i to odmah pored sestre Natali Germanotte, koju je odabrala kao svoju pratnju.

Oduševljeni fanovi već pri prvom susretu dvije, naizgled vrlo različite, sestre zaključili su kako je ovo Gagi bio jedan od najboljih poteza. Nakon toga svojoj je obitelji, a posebno 26-godišnjoj sestri, odala počast i u službenom govoru.

Lady Gaga i Natali Germanotta Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Hvala vam puno. Mojoj sestri, mojoj srodnoj duši, mojoj ljubavi. Mojoj obitelji, tati i mami koje neizmjerno volim. Bradley, ne postoji nijedna druga osoba na planetu koja bi mogla sa mnom izvesti ovu pjesmu', govorila je kroz suze ganuta Lady Gaga prilikom preuzimanja svog prvog zlatnog kipića, koji je osvojila za najbolju originalnu pjesmu na filmu.

Spomenuta srodna duša, samozatajna brineta Natali Germanotte sa sestrom je iznimno bliska. Odrasla je u New Yorku, baš poput Gage, a u djetinjstvu je radila u obiteljskom restoranu na Upper West Sideu pod nazivom Joanne Trattoria.

Iako rijetko, Natali smo imali prilike vidjeti sa sestrom na nekim važnim događanjima. Gaga bi ju povela na modne revije te bi iz prvoga reda pratile kolekcije najvećih modnih imena.

Isto tako, pop pjevačica svoju je sestru čak kratko uvela u svijet glazbe. Pozvala ju je i da glumi u njezinom spotu za pjesmu 'Telephone'. Gaga često ističe koliko je njezina mlađa sestra talentirana i kreativna.

Inače, Natali je završila studij dizajna i uvijek je pokazivala zanimanje za modu i dizajniranje odjeće. U srednjoj školi smatrali su je najbolje odjevenom, a svojim je kolegama iz razreda kreirala haljine za maturalnu zabavu. Isto tako, zaslužna je za mnoge kostime u kojima je nastupila Gaga.

'Ponekad je zaista naporno biti Gagina sestra, ali ponos koji osjećam zbog nje je neopisiv', rekla je jednom prilikom Natali.