MALA PROVOKACIJA

Tko je zgodna žena u crnom koja zavodi na Instagramu?

02.02.2017 u 12:13

Bionic
Reading

Atraktivna Ecija Ivušić zna kako privući pažnju na svom Instagram profilu, bilo da je ogrnuta krznom ili se znoji u teretani, a ovaj put zgodna plavuša demonstrirala je svoje elegantno seksi crno izdanje u koje na iznenađenje mnogih i nije bila previše sigurna.

'U seksipilu nije samo riječ o mjerama. Ne trebam spavaću sobu da bih dokazala svoju ženstvenost. Mogu proizvesti isto toliko seksipila i berući jabuke sa stabla ili stojeći na kiši', rekla je davno Audrey Hepburn, no Ecija Ivušić očito ne slijedi njezin primjer. Više je naklonjena onom Marilyn Monroe jer atraktivna plavuša na Instagramu uveseljava svoje prijatelje i pratitelje svakodnevnom dozom seksipila iz svoje spavaće sobe. Posljednja doza je ona u crnom izdanju.

Na tu temu Ecija se izjasnila prije tri godine kad je nosila titului najseksi Hrvatice.

'Laskaju mi to naravno. Iako ne znam da li su mi takve titule ikad išta dobro donijele, osim par čudaka za vratom. Ne bih znala što mi je fizički glavni adut, ali možda mi je prednost to što me jednostavno nije briga za takve stvari i titule. Bitno mi je da sam OK sebi i osobi do koje mi je stalo. Ne trudim se biti seksi cijeloj naciji. Ne korigiram se, ne operiram se, kakva sam - takva sam. I tako će i ostati!', rekla je atraktivna voditeljica.

Should I stay or should I go? #just#a#regular#tuesday

A photo posted by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

I'm Blue da ba dee da ba daa ? #fridayiminlove

A photo posted by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on