nemaju kontakt

Tom Cruise učinio pravu stvar: Ništa ga neće natjerati da okrene leđa kćeri Suri

27.08.2024 u 06:02

Bionic
Reading

Suri Cruise krenula je na studij plesa u Pittsburghu, a na fakultet ju je dopratila majka Katie Holmes. Iako oca Toma Cruisea nije bilo ni na vidiku, pokazalo se da itekako sudjeluje u školovanju

Iako je sa Surinom 18. rođendanom završila obaveza Toma Cruisea da isplaćuje alimentaciju, popularni je glumac ipak odlučio nastaviti uzdržavati 18-godišnjakinju. Kako tvrde strani mediji, Tom je ipak odlučio pomoći kćeri pri školovanju, i to na vrlo galantan način!

Suri Cruise od ovog je rujna brucošica na Carnegie Mellon University, privatnom sveučilištu u Pittsburghu, Pennsylvania, gdje će studirati ples.

Izvor: Profimedia / Autor: Liudmyla Chuhunova / Alamy / Alamy / Wavebreak / Petr Štěpánek / Panthermedia / Dzinnik Darius / Panthermedia / Robert Przybysz / Panthermedia / Natalie Hanin / Panthermedia / Profimedia

18-godišnjakinja je napustila i njujorški dom koji je dosad dijelila s majkom Katie Holmes te sad živi u učeničkom domu u kojem boravi s još 250 studenata.

Tom Cruise pomaže kćeri tijekom studija

Školarina na prestižnom privatnom fakultetu iznosi nešto više od 58.000 eura godišnje, no to nije Surin problem!

Tom plaća Suri školarinu, on je oduvijek plaćao njezino studiranje i nikada to neće prestati činiti jer je on pošten momak. Nikada nije oklijevao plaćati kćerinu alimentaciju i troškove. Ne krši svoju riječ. Ispunjava svoju obvezu', rekao je jedan Cruiseov prijatelj otkrivši da glumac financira svoju kći, čak i unatoč tome što već godinama nemaju nikakav kontakt.

18-godišnjakinja je nedavno čak i promijenila prezime u Noelle, srednje ime svoje majke Katie Noelle Holmes, no ni taj potez nije spriječio glumca da učini pravu stvar i pripomogne školovanju jedinice koju zanima plesna umjetnost.

nije ni higijenski

Pod stresom je: Suri Cruise pokleknula pred ružnom navikom

Pogledaj galeriju