ZBOG ZDRAVSTVENIH PROBLEMA

Tužna vijest za fanove: Otkazani koncerti Queens of the Stone Age u Zagrebu!

09.07.2024 u 13:28

Bionic
Reading

Najavljeni koncerti poznatog američkog benda Queens of the Stone Age na zagrebačkoj Šalati koje su s nestrpljenjem iščekivali obožavatelji otkazani su, kako stoji na službenom Facebooku grupe koja i u Hrvatskoj ima veliki broj fanova. Ipak, organizator poručuje kako postoji mogućnost da se koncerti održe u nekom drugom terminu

Koncerti koji su se trebali održati u srpnju dva dana zaredom na zagrebačkoj Šalati, odgođeni su!

Kako stoji na Facebook stranici benda, Josh Homme morao se hitno vratiti u Sjedinjene Države zbog operacije.

'Dva nastupa benda Queens of The Stone Age u Zagrebu 23. i 24. srpnja neće se dogoditi na originalno dogovorene datume, zbog hitnog odlaska Josh Hommea na operaciju u SAD. Organizator i bend mole za malo strpljenja, više informacija (vezano uz nove datume koncerta i povrate sredstava) bit će dostupni kroz dva tjedna', poručio je Eventim.hr.

Kupljene ulaznice vrijedit će i za nove datume, a ako nekome novi datumi koncerata neće odgovarati, ili organizacija novih koncerata ne bude moguća, bit će moguć povrat novca, objasnili su.

Otkazani su između ostalog nastupi benda u Češkoj, Slovačkoj, Njemačkoj, Austriji, Grčkoj, Francuskoj...

Bend je bio na turneji na kojoj je promovirao svoj hvaljeni novi album, 'In Times New Roman...'

Kako se pisalo, bendu Queens Of The Stone Age bilo je potrebno nešto manje od 4 tjedna, a čak 6 mjeseci uoči održavanja, da rasprodaju svoj nastup u Zagrebu 23. srpnja, što ga čini najbrže prodanim koncertom ikad na stadionu Šalata, a brzo je dodan i drugi datum 24. srpnja.