NJEZIN OSMIJEH SVE GOVORI

U zagrljaju s voljenim: Lana Jurčević slavi treću godinu veze i ne krije koliko je zaljubljena

23.08.2020 u 18:38

Bionic
Reading

Lana Jurčević danas slavi treću godišnjicu veze, a iako svog dečka Filipa Kratofila rijetko pokazuje na društvenim mrežama, danas je napravila iznimku

Dugo joj je trebalo da na društvenim mrežama otkrije identitet svog izabranika, a i danas ga rijetko pokazuje. No Lana Jurčević čuva svoju intimu i živi ljubavnu bajku, što je dokazala najnovijim objavama. Uz fotografiju na kojoj s dečkom leži zagrljena pored bazena napisala je samo kratko: '3 godine. Moj najbolji prijatelj'.

Filip joj je na to odgovorio riječima 'Volim te'.

View this post on Instagram

3 years 🙏🏼❤️ my beeeest frieeeend!

A post shared by La Lana (@lalana) on

Za svog izabranika Lana je jednom prilikom izjavila kako on definitivno nije osoba koja se voli eksponirati i slikati, što joj nimalo ne smeta jer ni sama, kako kaže, ne bi bila sretna s osobom koja bi stalno htjela biti u fokusu.

View this post on Instagram

🐶 + 🙎🏻‍♀️= ❣️

A post shared by La Lana (@lalana) on

'On je osoba s kojom dijelim vrlo slične vrijednosti i ciljeve pa smo prihvatili činjenicu da često žrtvujemo naše slobodno vrijeme i možda neke zajedničke trenutke zbog onog što tek dolazi. Ako bih se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna nego onu kakva je u četiri zida', rekla je nedavno Lana za Story.

  • +2
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL