GINA SCHUMACHER

Udala se Schumacherova kćer: Mobiteli su se ostavljali na ulazu, razlog je i više nego jasan

29.09.2024 u 20:28

Bionic
Reading

Proteklog vikenda, u obiteljskoj vili na Mallorci za svog dugogodišnjeg partnera Iaina Bethkea udala se kći legendarnog Michaela Schumachera, Gina. Samo vjenčanje izazvalo je golemu pozornost, a zbog činjenice da su svi uzvanici morali ostaviti mobitele na ulazu, krenula su i nagađanja

Gina Schumacher i Iain Bethke vjenčali su se u luksuznoj obiteljskoj vili Yasmin na Mallorci koju je njezina majka 2017. kupila od predsjednika Real Madrida, Florentina Péreza.

Par je sudbonosno 'da' izrekao oko 16 sati, a sama ceremonija, na kojoj su bili prisutni brojni uzvanici među kojima je bio i njezin stric, mlađi brat legendarnog vozača Formule 1, Ralf Schumacher sa svojim partnerom Etiennom Bosquetom-Cassagneom, potrajala je oko pola sata.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Iako Daily Mail nije imao nikakvih saznanja o Gininom ocu Michaelu, prema informacijama koje je dobio njemački Bild, svi zaposlenici, ali i gosti, morali su odložiti mobitele prije ulaska na imanje, a sve kako bi se spriječilo širenje fotografija njihovih privatnih soba i prostorija.

Bild isto tako spominje kako je velika vjerojatnost da je na samom vjenčanju bio prisutan i legendarni Schumacher, no nikakvi dokazi o tome za sada nisu procurili.

Bio je i Michael?

'Je li Schumi zaista bio prisutan u subotu na vjenčanju? Moguće je. Dapače, vrlo moguće. No, nije bio u vrtu gdje su bili ostali uzvanici od kojih neki, bez sumnje, ne pripadaju najužem obiteljskom krugu od povjerenja', piše Bild.

Podsjetimo, nakon teške skijaške nesreće, u kojoj je u prosincu 2013. Michael Schumacher zadobio teške ozljede glave, legenda Formule 1 više nikada nije viđena u javnosti, a jedino što je kroz godine bilo poznato je da njegovo stanje i nije najbolje.

Inače, za vjenčanje Schumacherove mezimice bila je angažirana agencija za organizaciju vjenčanja iz sjeverne Njemačke kako bi sve Ginine želje bile ispunjene.