pjevačka diva

Vanna: 'Mogu samo biti sretna i zahvalna što imam sreće da je moj privatni život toliko bogat'

17.06.2024 u 23:10

Bionic
Reading

Jedna od naših najvećih glazbenih zvijezda sprema se za koncert u Tvornici kulture, u kojoj će nastupiti 5. listopada ove godine. Rekla je da ne voli puno analizirati svoju karijeru, ali smatra da puno toga nije realizirala i da na mnogim pozornicama još nije pokazala to što može i zna

Prisjetila se svoje karijere i pjevanja u ET-u. Izjavila je da je 'jako voljela biti dio benda, i sada joj to nedostaje, ali da kad 'zajedništvo potroši sve svoje resurse, onda je kraj'. Poslije ET-a je, kaže, sebe prilagodila novoj situaciji ili je, pak, situaciju prilagodila sebi.

Bila je mentorica pobjedniku posljednjeg izdanja showa 'The Voice Hrvatska' Martinu Kosovcu kojem je nakon završetka sezone napisala singl 'Maštarija'. Evo što ju je najviše oduševilo kod Martina i po čemu se ističe u moru drugih izvođača.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Kaže da nije sklona pretjerivanju ni uspoređivanju, ali da Martin 'zaista ima glas koji se rađa jednom u sto godina'. Kazala je da 'zaista to osjeća' no 'nije pristaša veličanja samo tog njegova glasa kao takvog', već tvrdi da je on 'interpretator vrhunskog nivoa, što govori iz iskustva'. Vanna smatra da Martin ne može pogriješiti što god da odabere kao svoj glazbeni stil. Bio joj je, priznala je, 'užitak slušati ga kako pjeva njezine stihove za pjesmu Predraga Martinjaka 'Maštarija'. Drago joj je da 'mnogi smatraju da mu pjesma baš pristaje'.

ZAGREBAČKI FESTIVAL

Sjajno modno izdanje: Elegantno Vannino odijelo pun je pogodak

Pogledaj galeriju

Za Baby Lasagnu kaže da 'ne samo da je udahnuo vjetar u leđa nego je to silna bura kakva rijetko kad zapuše'. Cijela njegova priča je za nju 'fantastična; poučna, motivacijska i krajnje ispravna'. Zapravo 'nema nikakvih prigovora na mlade glazbenike', tvrdi da 'onakvi su kakvi moraju biti – simpatično bahati, beskompromisni i uzbudljivi i takve ih i publika voli i treba'.

u samoboru

Vitke noge u prvom planu: Vanna oduševila stasom i glasom

Pogledaj galeriju

Kako je njezin sin Luka prošle godine postao otac djevojčice, otkrila je kako se snalazi kao baka. 'Mogu samo biti sretna i zahvalna što imam sreće da je moj privatni život toliko bogat, sadržajan i intenzivan i uživam u tom privilegiju, ispričala je za Večernji list.

sve osim nogometa

Učitavanje...