TOPLES UMJESTO BIKINIJA

Velike vrućine natjerale poznate Hrvatice na skidanje suvišnih krpica

24.07.2017 u 10:17

Bionic
Reading

Otkako su počele ljetne vrućine, brojne poznate osobe krenule su put morskih odredišta, a društvene mreže prepune su fotografija s plaža. Cijelu godinu poznate su dame provele naporno i marljivo vježbajući u teretanama, a sada su pokazale rezultate svog truda. Ipak, tri su dame napravile iskorak i, umjesto fotografija u bikiniju, odlučile objaviti svoje fotografije u toplesu

Znate li što je zajedničko Maji Šuput, Lani Klingor Mihić i Snježani Mehun? U poslovnom smislu, Mehun i Klingor Mihić obje su poduzetnice, dok Lana i Maja Šuput dijele istu ljubav prema glazbi.

Moje carobno jutroooo

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

No ono što je svima upalo u oko posljednje su njihove fotografije objavljene na društvenim mrežama. I dok njihove prijateljice i poznanice iz javnog života već danima puštaju svoje fotografije u minijaturnim bikinijima, njih tri otišle su korak dalje - skinule su suvišne krpice i pozirale u toplesu.

Maja Šuput odlučila se zaogrnuti muškom prugastom košuljom i, pozirajući okrenutih leđa, dala je jasno do znanja da ispod košulje ne nosi ništa.

Snježana Mehun s druge je strane pozirala u skrivenoj uvali otoka Paga. Koristeći more kao savršen prekrivač, nije pokazala ništa, dodatno skrivajući grudi rukama.

#jersamzasluzila 💙🌈🦄 #trogirresidencevilas ⚠️ Copywright protected

Objavu dijeli Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor)

Najhrabrija u pokazivanju bila je Lana Klingor Mihić, koja je vikend odmor odlučila provesti sa suprugom u Trogiru. U privatnom bazenu, odjevena samo u ružičasti donji dio bikinija, Lana se opustila i prekrila ruke grudima.