LUPILA JE nostalgija

Viktorija Rađa fotografijama se prisjetila nekih dobrih, starih vremena

28.12.2021 u 10:08

Bionic
Reading

Poznavateljima hrvatske estradne povijesti nije nepoznato da se bivša prva pratilja Miss Hrvatske iz 1995. godine svojedobno nakratko okušala i kao pjevačica i to u vrijeme kad je ovim prostorima dominirao dance. Njezina pjesma bila je 'Nema veze' no atraktivna Splićanka je ubrzo shvatila da s takvim pjesmama ne može ozbiljnije graditi estradnu karijeru pa je od iste odustala

No rado se Viktorija Rađa prisjeća devedesetih kad je s ostalim dance izvođačima nastupala po hrvatskim klubovima. Tako je sada pratiteljima pokazala do sad ne viđene fotografije na kojima je s Ilanom Kabiljom. 'Dobra vremena' kratko je supruga proslavljenog košarkaša Dine Rađe, komentirala nostalgične prizore.

'Lijepo je ponekad podsjetiti se na neka prošla vremena iako se trudim živjeti u sadašnjem, imam predivnu obitelj i posao koji volim. Jedino što priželjkujem je dobro zdravlje bliskih i manje bliskih mi ljudi', ispričala je ranije za tportal. Na pitanje nedostaje li joj ikad pozornica, publika, pjevanje, rekla je da 'pozornicu, publiku i pjevanje nađe gdje god, jer je takva'.

Podsjetimo, devedesetih se dogodila masovna pojava novih glazbenih zvijezda no većina nije imala je zapravo malo veze s diskografijom. Većina njih (baš kao i Viktorija Rađa) nikad nije objavila album, a svoju estradnu karijeru započeli su i završili nastupima po diskoklubovima pjevajući na playback. Inače, po mnogima i jedna od najljepših Hrvatica još kao srednjoškolka pojavila se u videospotu splitskog glazbenika Duška Mucala.

  • +4
Viktorija Rađa Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL