ne skriva oduševljenje

Vlado Kalember o Baby Lasagni: 'Mislim da je on na tragu da napravi pravu svjetsku karijeru'

16.05.2024 u 12:38

Bionic
Reading

Jedan je od najpopularnijih pjevača na našim prostorima nakon više od desetljeća publici je predstavio novi album koji je nastao u suradnji s njegovim bendom Srebrna krila pod nazivom 'Opasno je ljubit ženu'. Komentirao je i trenutno najaktualnije glazbeno ime, našeg predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu

Vlado Kalember je gostovao na u Special Happy Showu gdje je među ostalim otkrio kako je s oduševljenjem pratio Baby Lasagnu.

'Napravio je totalni rusvaj, ja čak nekako mislim da mu je dobro što je drugi, jer bi se našlo dosta onih koji bi rekli zašto je pobijedio…a kada ste moralni pobjednik onda je to bolje! Jer razlika između njega i ovog dečka iz Švicarske je jedino što je dobio onaj stakleni kipić. On je moralni pobjednik Eurosonga! To je potpuno evidentno je da je Eurosong prerastao u glavni glazbeni događaj u svijetu što sam kada sam i zadnji put bio pričao – da u moje vrijeme nije bilo niti blizu tako Tako da ono, poslovno gledano, njemu se dogodilo najbolje što mu se moglo dogoditi', smatra Kalember.

Vlado Kalember Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Kristijan Jalšić/Happy FM

'On je evidentno beskrajno talentiran dečko i što je najvažnije, i drag, i simpatičan, i zgodan… Moj sin koji ima 17 i pol godina ima tri najbolja frenda, jedan je Nizozemac, drugi Danac, treći Talijan i  oni kad se god njemu jave, jer oni se preko videa druže, oni imaju ovaj ples 'Rim Tim Tagi Dim', to im je pozdrav… Tako da je to sve skupa po meni ispalo gotovo savršeno… Mislim da je on na tragu da napravi baš pravu svjetsku karijeru!', zaključio je legendarni pjevač.

Spektakl: Baby Lasagna na koncertu uoči finala Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic Pixsell