veliki gurmani

Vlasnik restorana otkrio što je Beckhamove očaralo u Hrvatskoj i što su jeli

07.09.2023 u 08:58

Bionic
Reading

Fotografije na kojima su nedavno Luka Modrić i David Beckham zajednički uživali u odmoru na otoku Šipanu mnoge su zaintrigirale

Kao što je poznato, hrvatski nogometaš Luka Modrić odlučio je iskoristiti nekoliko slobodnih dana, uoči novih obveza u Real Madridu i hrvatskoj reprezentaciji, za druženje s Davidom Beckhamom i obitelji.

>> Luka Modrić otkrio kakav je Beckham i sve o njihovom nedavnom druženju na otoku Šipanu

Uočeni su u poznatom restoranu Bowa, u kojem su Beckhamovi objedovali i prošle godine, a ovogodišnjem druženju pridružio se i vlasnik restorana Pero Šare te je za tportal ispričao zašto se vraćaju u taj dio Hrvatske.

'Da, Beckhamovi su se vratili jer, kako su mi rekli, ovdje im se sve sviđa i očarani su Elafitima. Naravno, dopada im se jako i restoran Bowa i hrana koju im pripremamo na poseban način. Posjetili su nas već šest puta i mogu reći da smo se sprijateljili', kazao je za tportal vlasnik restorana Pero Šare, dodavši da su Beckhamovi opet bili smješteni na otoku Lopudu, na luksuznom imanju na kojem uživaju u potpunoj privatnosti.

'Taj samostan iz 15. stoljeća i mir koji imaju na imanju barunice Francesce von Habsburg oborio ih je s nogu. Baš je Victoria to spomenula i rekla da su jedva čekali da se vrate… A i moj restoran im se jako dopada jer je dislociran i nitko ih ne gnjavi i ne traži zajedničke fotografije. Baš su izgledali opušteno i sretno.'

  • +18
Obitelj Beckham u Hrvatskoj Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic

Nekoliko riječi Šare nam je rekao i o druženju Beckhama i Modrića na Šipanu:

'Dva nogometna velikana su u isto vrijeme došla u naš restoran i za mene kao ugostitelja to je velika čast. A je li to bila slučajnost ili ne, zaista ne znam', sa smiješkom na licu dodao je Šare.

Kad je jelovnik u pitanju, Šare nam je otkrio što najviše vole jesti Beckhamovi.

'Oni su toliko opušteni i jednostavni da je to teško opisati. Puno toga ih zanima, npr. odakle je koja školjka i koje namirnice koristimo. Inače obožavaju većinom sve što se može jesti sirovo iz našeg mora, od kamenica i morskih jaja do kunjki, brbavica, sabljarke i tune. Spremili smo im i pastu od jastoga, lignje na žaru, a za njih smo ispekli i ribu kjernu. Ma sve što imamo su probali. Osim u Bowi, u morskim delicijama uživali su u restoranu gastro Mare u Kobašima na Pelješcu.'

Ono što je Beckhamove posebno oduševilo jest svježa tuna, koju je vlasnik restorana sam ulovio.

'Znaju da godinama lovim tunu i fotografirali su nas u nekoliko navrata kako je nosimo iz broda i pripremamo za jelo. To ih je oduševilo', dodao je Šare te je posebno pohvalio Beckhamovu djecu, naglasivši da su 'divna i lijepo odgojena'.

  • +20
David Beckham uživa u moru kod Lopuda Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto / Sanjin Strukic/PIXSELL