MUČAN RAZVOD

Vrtoglava svota: Bivša supruga Kevina Costnera sad traži još veći iznos

26.08.2023 u 19:11

Bionic
Reading

Čini se da Hollywood, nakon Brada Pitta i Angeline Jolie, čeka još jedan mučan razvod budući da Christine Baumgartner sad traži od svog uskoro bivšeg supruga, 68-godišnjeg glumca Kevina Costnera, još veći iznos

Glumac koji je nedavno tvrdio da njegova supruga namjerno pokušava 'odgoditi' njihov razvod, upetljan je u burnu brakorazvodnu parnicu otkako je Christine 1. svibnja podnijela zahtjev za razvod.

Kako pišu strani mediji, 49-godišnja dizajnerica torbi ne odustaje od svog cilja.

Costner joj je ponudio 129.000 dolara mjesečno no Christine to smatra nedovoljnim, pa je zahtijevala da se iznos poveća na oko 175.000 dolara.

  • +5
Kevin Costner s djecom u Aspenu Izvor: Profimedia / Autor: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bivši par ima troje djece, Caydena 16, Hayesa 14 i Grace 13, a TMZ saznaje kako je Baumgartner podnijela pravne dokumente tražeći od suda da preispita isplate kako bi djeca mogla 'uživati u istom stilu života s oba roditelja'. Objasnila je i da njihovo četvero djece živi s ocem u vili na plaži čija se vrijednost procjenjuje između 65 i 95 milijuna dolara. Također, sa zvijezdom 'Yellowstonea' odlaze na luksuzna putovanja privatnim avionom.

'Veća alimentacija je potrebana kako bi djeca mogla ići na slična putovanja i kad su s njom, a to je ispravno čak i ako isplate alimentacije također poboljšavaju Christinein stil života', stoji u zahtjevima.

Christine smatra i da je to jednostavno standard koji zahtijeva obiteljski zakon u Kaliforniji dodajući da ni s većim iznosom neće moći živjeti jednako luksuzno kao Kevin, ali da će barem biti blizu standardu slavnog glumca koji je dobio brojne pohvale za ulogu Johna Duttona u hit seriji 'Yellowstone'.

Također je otkrila koliko Kevin zarađuje. Naime, glumac je posljednjih dvije godine svaki mjesec zarađivao više od 1.6 milijuna dolara. Dizajnerica trenutno traži novi dom, a navodno planira iznajmiti kuću u Montecitu za 40.000 dolara mjesečno.

Tvrdi i da je Costner zaradio 11 milijuna dolara od 4. sezone 'Yellowstonea', 10 milijuna za 5. sezonu, a planirano je da će zaraditi 12 milijuna od nadolazećeg filma Horizont.

Christine Baumgartner trenutno živi u privremenom najmu u Montecitu za 40.000 dolara mjesečno i kaže u dokumentima: 'Za razliku od Kevinovog posjeda, naša kuća je na planinskoj strani autoceste. Nema izlaz na plažu, niti se može pješice do plaže i nema slikovit pogled'.

Par se vjenčao 2004. u Aspenu, a u svibnju nakon gotovo 19 godina braka, Christine je podnijela zahtjev za razvod, ostavivši holivudsku zvijezdu, kako se pisalo, 'neugodno iznenađenom', rekao je tad jedan izvor za People.

Njihov razvod brzo je postao gadan, a njegova otuđena supruga nedavno je izjavila da je Kevin 'zatajio' svoje financijske podatke o svom bogatstvu od 400 milijuna dolara usred njihovog razvoda koji je u tijeku.