MALO SE O NJOJ ZNA

Zajedno imaju četvero djece: Tomislav Jelinčić u rijetkom izlasku sa suprugom

03.06.2024 u 10:38

Bionic
Reading

Prepoznatljivo lice urednika i voditelja Tomislava Jelinčića već dug niz godina vlada malim ekranima, a sreća, sklad i ljubav prate ga i 'izvan ekrana'. I dok 46-godišnjaka svakodnevno gledamo na ekranima, svoj privatni život drži izvan medijskog fokusa

Poznato je da je voditelj informativne emisije RTL Danas Tomislav Jelinčić u skladnom braku sa samozatajnom Ivanom, profesoricom geografije koja je završila i školu solo pjevanja i glasovira te vodi zbor Izvor.

Ovog vikenda su modno usklađeni supružnici, koji će uskoro proslaviti 19 godina braka, viđeni na proslavi povodom osvojene Zlatne palme za film 'Čovjek koji nije mogao šutjeti' redatelja Nebojše Slijepčevića.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Par ima četvero djece i to 17-godišnjeg Jonu, 15-godišnjeg Vida, 12-godišnjeg Tina i šestogodišnju Bugu. Njihove obiteljske trenutke RTL-ovac i autor dokumentarnih filmova nerijetko zna podijeliti putem društvenih mreža, a ne skriva ni koliko uživa u velikoj obitelji.

nakon cannesa

Pogledajte tko je sve došao na proslavu Zlatne palme za film 'Čovjek koji nije mogao šutjeti'

Pogledaj galeriju

Voditelj je ranije za tportal progovorio o tajni uspjeha svog braka. 'Tajna je u tome što njoj ne smeta moje ostavljanje otvorenih vrata ormara, niti meni smeta kad ona ne zna gdje su joj ključevi, mobitel… Idila', rekao je tada.