blista u kupaćem

Zanosne obline i vitka linija: Demi Moore u 61. godini plijeni pažnju u minijaturnom badiću

01.05.2024 u 22:20

Bionic
Reading

Slavna glumica se i dalje može pohvaliti očaravajućim izgledom. Snimkama s obiteljskog odmora u Meksiku ponovno je oduševila svojom vitalnošću i zategnutim trbušnim mišićima

Demi Moore je objavila simpatičnu snimku na kojoj se može vidjeti kako veselo trčkara po plaži s kćerima Rumer (35) i Scout (32) i Tallulah (30) i njihovim prijateljima Patrickom Hilgårtom i Ericom Buterbaughom.

Družina uživa u luksuznoj vili koja izlazi na pješćanu plažu. Uz pjesmu Elvisa Presleyja 'Burning Love', odjeveni jedni po jedni izlaze u kupaćim kostimima. 'Obiteljska zabava na suncu!', opisala je objavu glumica.

Demi je na snimci pojurila prema kameri u bijeloj majici bez rukava, bjelim lanenim hlačama i tenisicama, a onda se pokazala na plaži u bikiniju leopard uzorka. Nakon toga je rukom dala znak ostatku ekipe da joj se pridruži. Moore rado dijeli i trenutke svakodnevice svoje brojne i složne obitelji, a obavještava i pratitelje i o događajima svog bivšeg supruga Brucea Willisa.

UŽIVA U GRČKOJ

Demi Moore hvali se vitkom figurom: Pogledajte tko joj pravi društvo

Pogledaj galeriju

Uz njeno ime često vežese povezuje fraza kako izgleda kao da ne stari. Osim intenzivnih i skupih skin care tretmana drži se i nekih pravila koja svatko može iskoristiti u svojoj rutini. Svojedobno je otkrila čemu duguje blistavu kožu i mladolik izgled te je rekla da je 'vrlo bitno održavati kožu hidratiziranom te odabrati pravu kremu za lice'.

Redovno vježba, a konzumira bogatu organsku hranu, posebno voće i povrće. Nikad ne konzumira alkohol (ranije je progovorila o borbi s alkoholizmom te otkrila kako je posrnula nekoliko puta ali se prije desetak godina riješila ovisnosti).

TRUD SE UVIJEK ISPLATI

Ove dame dokaz su da su godine samo broj: Pogledajte kako izgledaju u bikiniju u šestom i sedmom desetljeću

Pogledaj galeriju