još su zajedno

Zbog veze Timotheeja i Kylie reagirale i Kardashianke: 'Govore joj da ode, ali ona ne može'

04.06.2024 u 22:09

Bionic
Reading

Kylie Jenner i Timothee Chalamet prvi put su zajedno viđeni u travnju prošle godine, no od siječnja ih nismo vidjeli zajedno. Iako se govorilo da je veza završila, čini se da je par još uvijek zajedno, ali ne u baš sretnom i idiličnom odnosu

Još otkako je 2018. godine nominiran za Oscar u filmu 'Call Me By Your Name', Timothee Chalamet jedan je od najtraženijih mladih glumaca današnjice. Njegova karijera u apsolutnom je usponu te uživa status velike face, no ljubavni život mu zbog toga ipak pati...

Iako se šuškalo da su Timothee Chalamet i Kylie Jenner prekinuli, veza još uvijek traje, ali u njoj baš i ne cvjetaju ruže.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Glumac i poduzetnica posljednji su put zajedno viđeni na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Zlatni globus u siječnju kada se nisu odvajali jedno od drugog. Nakon dodjele nagrada 28-godišnji je glumac krenuo raditi još više no inače, a veza s Kylie je pala u posve drugi plan.

Popularni je glumac trenutno okupiran snimanjem filma o Bobu Dylanu, a lokacija snimanja u New Jerseyju otežava sretnu vezu.

VIŠE SE NE KRIJU

Strastveni poljupci Kylie Jenner i Timotheea Chalameta na finalu US Opena

Pogledaj galeriju

Kylie pokušava zadržati svoju vezu s Timotheejem, ali oni oko nje strahuju da postaje očito da on više nije toliko investiran u njihovu vezu kao što je ona', rekao je izvor za DailyMail.

Prvi put su zajedno uočeni u travnju 2023. godine te su tada kao novopečeni golupčići pohađali sva it mjesta, od koncerta Beyonce u Los Angelesu do Tjedna mode u Parizu. Veza koja se učinila kao da će biti itekako dostupna javnosti, preko noći je postala toliko privatna da su mnogi propitkivali je li par još uvijek zajedno.

'Kylie je ludo zaljubljena u Timotheeja i toliko je uložila u ovu vezu. Toliko je izašla u javnost s njihovom romansom jer je bila sigurna da će potrajati. Oni koji su joj najbliži smatraju da ona nije prioritet i njezine joj sestre sada govore da ode, ali ona ne može', komentirao je izvor otkrivši da je 26-godišnja poduzetnica još uvijek zaljubljena, ali i nesretna.

NA PREMIJERI 'DINA 2'

O ovoj haljini ne prestaje se pričati, a kada vidite Zendayu u njoj bit će vam jasno i zašto

Pogledaj galeriju

Iako je Kylie puno uložila u vezu, vrijedi napomenuti i da je Timothee puno uložio u sebe i svoju karijeru.

Popularnost mu nije došla preko noći, surađivao je s brojnim uspješnim filmašima, a priliku za uspjehom i prepoznavanjem ne želi propustiti.

'Njegova karijera je u usponu i on je želi zaštititi i pustiti da napreduje na temelju svog talenta, a ne zbog toga s kim je. On također želi zaštititi svoju vezu s Kylie. Još uvijek hodaju. Ali Timothee je odlučio zadržati se po strani s Kylie, uglavnom zato što želi da Dina 2 privuče svu pozornost i da film govori sam za sebe', komentira izvor.