nema dosade

Zgodna razonoda: Domaća glumica i voditeljica uživa u prvoj trudnoći i pokazuje kako provodi slobodno vrijeme

14.12.2020 u 12:58

Bionic
Reading

Ana Vučak Veljača trudna je i s tri godine starijim životnim partnerom, scenografom Ivanom Veljačom uživa u slatkom iščekivanju prinove, njihovog prvog djeteta koje će se roditi u veljači. Dobro se osjeća i dalje je dosta aktivna, ona i suprug uredili su sobu za bebu, uživaju u blagdanskom ugođaju i imaju super zabavu za boravak kod kuće

U ovo izazovno vrijeme, kada svijetom vlada pandemija koronavirusa, Ana Vučak Veljača ima razloga za sreću. Nedavno je proslavila 34. rođendan, a posebno je uzbuđena zbog dolaska svog prvog djeteta. Izjavila je da 'voli sve male i velike povode za slavlja' da ima sreću što je okružena ljudima koje voli i da ga je proslavila u intimnijoj atmosferi 'što ima svojih čari'. Suprug joj je ispekao tortu a i zaplesali su s bebicom u trbuhu.

  • +5
Ana Vučak Veljača Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Poručila je da se trudi ostati pozitivna i ne dopušta da je preuzme strah. Jako želi da joj suprug bude prisutan na porodu, ali je svjesna situacije vezane uz pandemiju. Spremna je za blagdane, a pratiteljima na Instagramu je pokazala djelić božićnog ozračja u njihovom domu.

Glumica zagrebačkog kazališta Trešnja i voditeljica HTV-ovog showa 'Kuhan i pečen' na Instagram storyju otkrila je još jedan detalj iz svog obiteljskog dijela života i našalila se na račun toga. 'A nekad smo vikendom izlazili', opisala je fotografiju na kojoj njezin suprug radi na slagalici, točnije slici od 1500 puzzli.