LA DOLCE VITA

Zgodna HRT-ovka pokazala fantastičnu liniju u badiću

07.08.2024 u 09:23

Bionic
Reading

Antonia Ćosić, koja na javnoj televiziji prati kulturne teme nedavno se vratila s putovanja u Istanbul. Nakon toga je s prijateljicom uživala na koncertu Taylor Swift u Njemačkoj, a onda je HRT-ova voditeljica i psihologinja spakirala kofer za odmor na Jadranu

Antonia Ćosić još je jedna od poznatih Hrvatica koja trenutačno boravi na našoj obali. Već danima pokazuje kako izgleda njezin odmor mnogobrojnim fotografijama i uvijek simpatičnim reelsima na Instagramu po kojima je već neko vrijeme poznata.

Opušteni, ljetni look

Na ekranu je uvijek gledamo besprijekorno dotjeranu i našminkanu, a sad je pratitelji na mogu vidjeti u opuštenoj varijanti. Fotografije koje su privukle najviše pažnje su one na kojima je u kupaćem kostimu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Fantastičnu liniju naglasio je dvodijelni badić s printom voća i cvijeća, dok se od sunca zaštitila naočalama i tirkiznom maramom. Izgled za plažu je upotpunila s naušnicama, ogrlicama i natukvicama u boho stilu.

'Kad se opuštam, onda se opuštam. Treba mi da budem nepomični kit na plaži dva tjedna i želim to. Ali često sam okružena ljudima koji vole aktivni turizam i ne daju mi da ležim s knjigom dok su oni na planini, biciklima, brdu, brodovima ili vise s čempresa', rekla je ranije za tportal.

NIJE NEDOSTAJALO POZNATIH

Voditeljica Antonia Ćosić svojim je osmijehom očarala mnoge na subotnjoj špici

Pogledaj galeriju