NARANČASTI KOMPLET

Zigman i dalje niže uspjehe s inozemnim zvijezdama, nosi ga i najbogatiji YouTuber na svijetu Jeffree Star

24.09.2021 u 12:38

Bionic
Reading

Posljednjih godina našem dizajneru uspjelo je odjenuti niz inozemnih glazbenih zvijezda među kojima su Rita Ora, Niki Minaj, Cheryl Cole, Lizzo, Cardi B, Bebe Rexha, a naša Albina Grčić je u njegovom kostimu ove godine nastupila na Eurosongu

Juraj Zigman je na svom Instagram profilu pokazao novu suradnju s Jeffreejem Starom, YouTuberskom zvijezdom, vlasnikom jednog od najuspješnijih beauty brendova današnjice. Pozirao je u neonsko narančastom bodiju u kompletu s kratkim sakoom s tipičnom, prepoznatljivim Zigmanovom potpisom za predstavljanje svoje najnovije makeup kolekcije Pricked (koja je već rasprodana).

Našem dizajneru to nije prvi put da surađuje s poznatim YouTuberom koji broji i preko 16 milijuna pratitelja na YouTube i preko 13 milijuna na Instagramu. 'Prvi put smo surađivali još 2018. godine, na kampanji 'Blood Sugar'. Divno je raditi s istinski kreativnim osobama poput Jeffreeja', kazao je Zigman za 24sata.

'Na Jeffreejevim kampanjama radi jako veliki tim ljudi, to su uvijek divne suradnje. On sam je moj veliki fan i privatno kupuje odjeću od mene', izjavio je dizajner. Osim stranih zvijezda kroz ove godine odjenu je i neke naše poput Nine Badrić, Severine, Ane Rucner i Albine Grčić.

BIPA FASHION.HR

Modno slavlje uz nagradu i revije pet sjajnih domaćih dizajnerskih imena

Pogledaj galeriju