najluđa noć se bliži

Zucchero u Dubrovniku, Maja Šuput u Savudriji: Poznata su imena koja će pjevati na dočecima 2025.

17.10.2024 u 18:11

Bionic
Reading

Svjetla reflektora polako se usmjeravaju prema gradovima i mjestima koja će ugostiti najsjajnije zvijezde estrade u najluđoj noći u godini. Glazbenici diljem regije lagano se pripremaju spektakularnim nastupima i brojnim hitovima koji će odzvanjati te večeri uveseliti posjetitelje na dočeku nove 2025. godine

'Gdje ćeš za Novu' - pitanje je koje će se uskoro početi potezati više od bilo kojeg drugog, a na njega će već sada mnogi imati spreman odgovor.

Maja Šuput među prvima je objavila gdje će nastupati za doček 2025. godine. Pjevat će i goste zabavljati u Savudriji, točnije u hotelu Petram Resort & Residences.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Talijanski glazbenik Adelmo Fornaciari Zucchero bit će glavna zvijezda dočeka Nove godine na dubrovačkom Stradunu, a trošak njegova nastupa u iznosu od 300.000 eura u cijelosti će pokriti sponzori, objavio je u četvrtak dubrovački gradonačelnik Mato Franković. Uz Zucchera će na dubrovačkom dočeku nastupiti Tony Cetinski, za što će se iz gradskog proračuna izdvojiti 60.000 eura.

  • +3
Zucchero Izvor: EPA / Autor: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

U danima uoči dočeka na Stradunu održat će se koncert 'Dobra večer, prijatelji' u čast Milu Hrniću, a nastupit će i Sergej Ćetković te Matija Cvek. Zadnjeg dana 2024. godine tradicionalno će se održati dječji doček za najmlađe uz Ante Gelo Band, Ivu Ajduković Marović i Brunu Oberan. U Dubrovniku će, u hotelu Rixos Premium, pjevati i Dino Merlin, kao i protekle dvije godine. Za reprizu dočeka dubrovački hotel pripremio je nastup Petra Graše, a on će na Silvestrovo pjevati u Puli.

Gradovi se polako spremaju

Splićane su u 2024. godinu uveli Doris Dragović, Grše i Kuzma i Shaka Zulu, a ove godine feštat će na Rivi uz već najavljenu Dubiozu kolektiv, a nastupit i Antoine, DJ koji je svjetsku slavu stekao megahitovima 'Welcome to St. Tropez' i 'Ma Cherie'.

Mario Biondi zabavljat će Šibenčane. Njegov album 'Handful of Soul' lansirao ga je u svjetske vode, a surađivao je s brojnim velikim imenima. Već je nastupao u Šibeniku, i to 2018. godine na Tvrđavi sv. Mihovila, a ovog puta 31. prosinca nastupit će ispred katedrale sv. Jakova.

Već je dobro poznato i to da će Gibonni i grupa Ljubav za doček 2025. pjevati u hotelu Olympia u Vodicama, a zna se i da će Makarane i njihove goste na Kačićevom trgu na Silvestrovo zabavljati Novi fosili.

Severina je za prošli doček Nove godine nastupala u Kotoru, gdje ju je slušalo više od 30 tisuća ljudi, a ove godine bi trebala nastupiti ispred Vječne vatre u Titovoj ulici u Sarajevu.

dobar provod

Užarena atmosfera: Severina u rokerskom izdanju digla Ploče na noge

Pogledaj galeriju