PROCJENA HAJDUKA

Ako Halilović vrijedi 20, Maloku vrijedi barem 12 milijuna eura

22.10.2013 u 19:01

Bionic
Reading

Mladi Hajdukov napadač Elvir Maloku, koji upravo nastupa za U-17 reprezentaciju Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, na meti je interesa brojnih europskih klubova. Navodno je zanimljiv nekim talijanskim i engleskim prvoligašima. Rođenom Riječaninu čiji su roditelji porijeklom s Kosova već su se obratili predstavnici albanske reprezentacije, ali i delegacije sa samog Kosova. I jedni i drugi vide ga u nacionalnoj vrsti

Maloku je ovog ljeta proglašen jednim od 11 najtalentiranijih mladih napadača Europe, kao jedini Hrvat. U istom izboru među 40 darovitih igrača našli su se i Dinamovi Ante Ćorić i Alen Halilović, kao i današnji interovac Mateo Kovačić.

Hajdukov predsjednik Marin Brbić potvrdio je da interes za mladog dragulja postoji, no tvrdi da konkretnih ponuda na Poljudu - nema. No Brbić je jasno dao do znanja da ga ne namjerava pustiti za sitniš.

'Ako Halilović vrijedi 20 milijuna eura, onda je Malokuova cijena barem 12 milijuna! Slobodno napišite! Uostalom, gledajte utakmice Svjetskog prvenstva', kazao je Brbić za tportal.

Mladić kojega je Hajduk ovog ljeta doveo iz Rijeke asistirao je za pobjednički gol na posljednjoj utakmici u UAE-u i bio je po općem sudu najopasniji na terenu, pa je mnoge iznenadilo da ga je izbornik Ivan Gudelj izvadio iz igre već u 52. minuti.