teška situacija

Ante Rebić doživio novo poniženje pa čelnicima Bešiktaša poslao brutalnu poruku

26.07.2024 u 17:16

Bionic
Reading

Sukob nekadašnjeg 'vatrenog' Ante Rebića i čelnika Bešiktaša dobio je novu dimenziju. Hrvat se nakon ljetnog odmora vratio u Istanbul, a tamo ga je u klubu dočekalo novo neugodno iznenađenje. No, bio je spreman na sve...

Turski mediji bliski Bešiktašu javljaju kako se Ante Rebić nakon ljetnog odmora vratio u Tursku te se želio priključiti momčadi u pripremama za novu sezonu.

No, Hrvata je dočekalo novo neugodno iznenađenje koje je, realno, bilo i očekivano nakon svega što se u proteklih nekoliko mjeseci događalo na relaciji s klupskim čelnicima.

Kako god bilo, trener Bešiktaša Giovanni van Bronckhorst Rebiću je otvoreno rekao da više nije član prve momčadi, te da može nastaviti s treninzima, ali odvojeno od ostatka momčadi.

Rebić je mirno prihvatio trenerovu odluku te u klupskom kampu radi individualno i čeka rasplet situacije. A ona nije baš sjajna...

Sad je kristalno jasno da na njega Bešiktaš ne računa i da definitivno neće biti u planovima za novu sezonu. Klub ga se već neko vrijeme pokušava riješiti, ali Rebić ne želi otići dok mu ne isplate aktualni ugovor - koji traje do ljeta 2025. godine!

Turci baš i ne žele izgubiti toliki novac na Rebiću koji bi trebao dobiti najmanje 2.5 milijuna eura! Sportski direktor Bešiktaša Brad Friedel pokušao se dogovoriti s Rebićem i njegovim zastupnicima, ali oni se i dalje drže ugovora i žele da se igraču isplati dogovorena svota.

Rebić je u pregovorima čelnicima kluba jasno dao do znanja...

'Otići ću ako mi isplatite ono što mi dugujete', poruka je Ante Rebića koji nema namjeru otići bez svog novca.