GOAL.COM TVRDI

Arsenal nudi 12.5 milijuna eura za zvijezdu Atletica

31.12.2012 u 15:52

Bionic
Reading

Premierligaš Arsenal poslao je ponudu Atletico Madridu za njegova napadača Adriana Lopeza, otkriva nogometni portal Goal.com

Goal.com piše da je londonski klub službeno ponudio aktualnom pobjedniku Europa lige oko 12.5 milijuna eura, što je manje od odštete (18 milijuna eura) koja stoji u ugovoru 24-godišnjeg španjolskog reprezentativca. 'Topnici' su navodno otvorili pregovore s Madriđanima prije Božića, a na samom kraju 2012. godine su napravili i službeni korak ka mogućoj realizaciji transfera.

Menadžer Arsenala Arsene Wenger već neko vrijeme prati Adriana, a pokušao ga je dovesti na Emirates još tijekom ljeta. U međuvremenu je francuski stručnjak, prema napisima engleskih medija, na radaru držao još dvojicu iskusnih španjolskih napadača, Davida Villu (Barcelona) i Fernanda Llorentea (Athletic Bilbao), no prva meta mu je ipak mlađi Adrian.

Karijeru je Adrian počeo u Oviedu, a u Atletico je došao u ljeto 2011. godine iz Deportiva. Ove je sezone u 15 nastupa u Primeri postigao dva pogotka, a za španjolsku je reprezentaciju dosad odigrao dvije utakmice i zabio jedan gol.

Golovi Adriana Lopeza