nije mu lako

Bašić nakon propale posudbe: To je jedini razlog zbog kojeg se nisam vratio na Poljud

05.09.2024 u 16:52

Bionic
Reading

U ovoj situaciji najviše je izgubio Hajduk, ali i sam Bašić, koji se radovao povratku i prilici da ponovno igra u dresu 'Bilih', te pokaže svoju pravu vrijednost, zbog koje je bio na pragu reprezentacije.

Toma Bašić oduvijek je bio profesionalan i korektan. Kada su se pojavile spekulacije o njegovom mogućem povratku u Hajduk, kratko je poručio kako trenutno nije pravo vrijeme za izjave, ali je obećao da će se javiti na kraju sage, bez obzira na ishod pregovora oko posudbe iz Lazia. Nažalost, i ovaj pokušaj Hajduka da osigura njegov dolazak nije bio uspješan.

'Ništa od povratka', Toma Bašić kratko se oglasio, a potom detaljno objasnio situaciju:

'Hajduk je sa svoje strane dao maksimum, čak i više od toga. Ispregovarali su sve što je bilo potrebno, ali na kraju je sve bilo u rukama predsjednika Lazia, Claudia Lotita. Njemu se prijedlog nije svidio i nije dao zeleno svjetlo za dovršetak posla. To je jedini razlog zbog kojeg se nisam vratio na Poljud,' izjavio je Bašić, demantirajući pritom špekulacije da je njegov povratak propao zbog navodnih visokih financijskih zahtjeva.

  • +29
Hajduk - Osijek (31.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

'Dapače, bio sam spreman odreći se dijela primanja. No, predsjednik je tako odlučio i tu se ništa nije moglo promijeniti. Naravno da mi je žao. Volio bih ponovno zaigrati za Hajduk, ali ovaj put to jednostavno nije bilo moguće,' zaključio je Bašić.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport