BOMBA U SVLAČIONICI

Bilićeva najveća muka; je li ovakav rasplet zaista moguć?

30.11.2016 u 11:14

Bionic
Reading

West Ham i Slaven Bilić odlučili su primiriti svoju najveću zvijezdu Dimitrija Payeta (29) te mu uskoro ponuditi novi izdašniji ugovor

Payet je bio najbolji igrač 'čekićara' prošle uspješne sezone, a eksplodirao je na Euru te privukao zanimanje najvećih klubova. West Ham je još u veljači na vrijeme reagirao i vezao francuskog reprezentativca do lipnja 2021. uz izdašnu plaću.

No nova sezona nije dobro počela Slavenu Biliću i West Hamu, a Payetu je očigledno dosadilo biti u klubu koji se ne bori za trofeje te je poručio kako je spreman razmotriti ponude.

U redu čekaju PSG i Manchester United, no u West Hamu znaju kako primiriti nezadovoljnog veznjaka te ga žele vezati do kraja karijere. Rasplet koji je itekako moguć, a Bilić bi tako riješio najveću muku u svlačionici.

A kako to drugačije napraviti nego uz pomoć novca. Iako je novi ugovor potpisan prije devet mjeseci, u klubu su spremni krenuti u pregovore oko još bogatijeg koji bi Payetu jamčio plaću od 125 tisuća funti tjedno, odnosno oko 6,5 milijuna funti godišnje (7,6 milijuna eura).

Možda poslije takve ponude Payetu više neće biti važno to što ne dolaze trofeji, ali pitanje je kako će onda na novo povećanje plaće reagirati ostatak svlačionice.