Potresna ispovijest

Bivši suigrač Luke Modrića otvoreno progovorio o teškoj bolesti s kojom se bori

16.10.2024 u 20:31

Bionic
Reading

Nekadašnji igrač Real Madrida Isco (32) otvoreno je progovorio o ozbiljnim zdravstvenim problemima koji su mu zamalo okončali nogometnu karijeru

Isco (32) je od 2013. do 2022. godine igrao uz našeg Luku Modrića za Real Madrid, ukupno je odigrao 353 utakmice, zabio je 53 gola uz još 57 asistencija. S 'kraljevima' je osvojio pet Liga prvaka, a u 2018.godine njegova je vrijednost na Transfermarktu bila je čak 90 milijuna eura.

U ljeto 2022. godine je iz Reala otišao u Sevillu, a nakon samo jedne sezone je prešao u redove ljutitog gradskog rivala Real Betisa!

Isco se sada prisjetio ozbiljnih zdravstvenih problema koji su ga zadesili prije dvije godine. Doživio je epileptički napadaj usred noći...

'Nikad prije nisam patio od epilepsije, ali bila je to dosta jaka epizoda', kazao je Isco te nastavio:

'Četiri sam dana bio u bolnici gdje su mi napravili mnoštvo pretraga. Imao sam problema prisjetiti se nekih stvari koje su mi se dogodile tog dana. Ima trenutaka iz bolnice kojih se uopće ne sjećam', otkriva Isco koji je i dalje na lijekovima koji kontroliraju ovu neugodnu bolest i koja mu je u konačnici mogla okončati karijeru prije vremena.

Ove sezone Isco nije odigrao niti jednu utakmicu jer se oporavlja nakon loma noge te se očekuje da bi se na teren trebao vratiti početkom 2025. godine. Za Betis je do sada odigrao 36 utakmica, zabio je šest golova uz sedam asistencija.