preokret u barci?

Čovjek kojeg su svi ismijavali sada prijeti potjerati Rakitića na klupu!

30.09.2017 u 10:20

Bionic
Reading

Nakon što je Paulinho odlično odigrao u svojim prvim utakmicama u dresu Barcelone španjolska Marca tvrdi da je sve bliže mjestu u udarnoj momčadi, dok bi Ivan Rakitić trebao preseliti na klupu...

Kada je 29-godišnji Brazilac doveden iz kineske lige uz odštetu od čak 40 milijuna eura, nekoliko dana nakon odlaska iz kluba Neymara, navijačima Barcelone pao je mrak na oči.

  • +16
Ivan Rakitić Izvor: Reuters / Autor: ALBERT GEA

Kritike na račun Paulinha bile su žestoke prije nego što je uopće dobiti priliku pokazati što zna, a trener Ernesto Valverde smjestio ga je na klupu i uglavnom dosad uvodio tijekom drugog poluvremena.

No, pokazalo da je riječ o igraču koji nije nezasluženo stigao na Camp Nouu, što je potvrdio protiv Getafea 16. rujna kada je pogotkom donio svom novom klubu važnu pobjedu, samo sedam minuta nakon ulaska u igru.

Zabio je Paulinho i protiv Eibara, a ugledni sportski dnevnik Marca tvrdi da je nakon impresivnih igara sve bliži udarnoj momčadi, dok bi se Ivan Rakitić trebao preseliti na klupu.

'Rakitić je dosad bio nedodirljiv kao prvotimac, ali stvari se mijenjaju. Paulinho ima dva gola i asistenciju u 212 odigranih minuta, a Ivan gol i dvije asistencije u 802 odigrane minute,' naglašava spomenuti dnevni list.

Ivan o čijem se odlasku u slučaju kupovine Verrattija dosta pisalo ovog ljeta ipak ne treba biti zabrinut, jer mnogi su ga dosad pokušavali izgurati iz prvih 11, ali nikome to nije dugoročno uspjelo...