Dinamov predsjednik Mirko Barišić sa suprugom Božicom i direktorom Damirom Vrbanovićem uživao je u ponedjeljak navečer u najboljoj gastronomskoj ponudi u cijeloj Francuskoj
Lyonov predsjednik Jean-Michel Aulas (69) svoje goste iz Lige prvaka uvijek vodi k najcjenjenijem francuskom kuharu, vitalnom 85-godišnjaku Paulu Bocuseu, u njegov restoran L'Auberge du Pont de Collonges.
Taj je masterchef zaista 'Pele s kuhačom', najbolji među najboljima svih vremena, pa i službeno: u izboru Američkog kulinarskog instituta proglašen je kuharom stoljeća! Naravno, Lyon je častio Dinamovo vodstvo, ali da je Barišić sam odlučio izvesti suprugu na večeru, meni ga ne bi stajao manje od 200 eura po osobi.
A Bocuse je za uvažene goste iz Zagreba pripremio salatu od jastoga kao predjelo, pa za glavno jelo glasoviti goveđi file Rosini u umaku Periugeux, desert je bio sladoled od svježih jagoda te čokoladni kolačići, pio se pjenušac 'Black Label', a u vinskoj ponudi bile su butelje 'Nord Sud' Laurenta Miguela i Cotes de Blaye No 10 Bruna Lafona. Kakvi užici za nepce...