psk_2

SIRENE USRED NOĆI

Diverzija u blizini kampa hrvatske reprezentacije, vatra 'progutala' restoran

Bionic
Reading

Iako je četvrtak izgledao idilično u Neuruppinu, posebno za hrvatske nogometaše koji su imali slobodan dan, te su mogli vrijeme provesti opuštajući se, uz članove obitelji, prijatelje ili uz sportske aktivnosti, poput pikada ili stolnog tenisa. No, dio hrvatskih novinara, smještenih u pet kilometara udaljenom Altruppinu, imali su burnu noć

Naime, u noći s četvrtka na petak u ovo maleno mjesto na sjeveru Njemačke sjurilo se nekoliko vatrogasnih vozila, te sirenama razbudili mirnu okolicu.

Naravno, i kolegu Tomislava Juranovića, koji je s prozora mogao samo gledati kako u Altruppinu gori jedina pristojna zalogajnica, turski 'Döner Times'.

Bili su u čudu što se događa, zašto baš taj 'njihov' restoran, a onda im je gazda ujutro smrknutog lica pokazao snimku s mobitela, gdje se vidi kako dvojica provaljuju u lokal, s maskama na licima, te izvlače boce s benzinom, polijevaju prostor, a zatim vade šibicu, rade palež i potom bježe bestraga.

Razlog paljevine? Ne zna se još ništa službeno, ali sigurno će policija odraditi posao besprijekorno, jer ovdje su nacionalne manjine vrlo zaštićene.

Sada će kolega Juranović s ostatkom ekipe iz Hamza medije ipak morati češće do Neuruppina, gdje je ponuda za nijansu šarolikija. Jer ovdje postoji talijanski, i grčki i vijetnamski restoran. Iako su gosti uglavnom '70+'.

sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal