TRENING U OSIJEKU

Djeca punog srca dočekala Kovačeve izabranike

30.05.2014 u 19:40

  • +13

Strast za nogometom, reprezentativci se družili s navijačima

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj

Bionic
Reading

Dan uoči utakmice protiv Malija hrvatska nogometna reprezentacija održala je otvoreni trening pred oko 2500 navijača u osječkom Gradskom vrtu

Nogometni reprezentativci su se vratili u Slavoniju gdje doček nikada nije bio sporan, a Osječani nisu razočarali niti ovaj put. Uoči dvoboja s Malijem istočna tribina dočekala je svoje heroje, a na tribinama se skupilo puno djece koja sutra možda neće imati priliku doći na utakmicu.

Igrači su dobili ovacije već na izlasku, a na tribinama se okupilo i stotinjak mladih igrača lokalnog Grafičar Vodovoda koje je doveo trener, inače kum Domagoja Vide.

'Najdraži igrač? A zbog trenera moram reći Vida, a osim njega Modrić. Vidio sam ih već na utakmici s Walesom i vjerujem da mogu puno u Brazilu. Ako dobro otvore prvenstvo sve je moguće, a vjerujem da ćemo u skupini završiti iza Brazila i proći dalje,' kazao je mladić imena Lovren koji igra na desnom krilu.

U malom moru djece na osječkom stadionu našla su se i petorica dječaka iz mjesta Koška. Najdraži igrač:

'Modrić,' zaorilo se u istom trenu uz dodatak jednog: 'Meni je Kovačić.'

Dečki već imaju razrađen plan za uspjeh u Brazilu.

'Meksiko dobijamo, od njih smo bolji. Brazil malo teže, ali past će i Kamerun i Hrvatska prolazi...,' kako to jednostavno zvuči u režiji mladih navijača.

Što se tiče treninga, nakon rastrčavanja hrvatski reprezentativci su odigrali međusobnu utakmicu u revijalnom tonu, a jedini pogodak zabio je Ivan Rakitić.