IZVRSTAN POSAO!

Dobra vijest za 'medvjede': Jeffrey ostaje do Božića

20.11.2012 u 10:55

Bionic
Reading

Zagrebački NHL-ovac Dustin Jeffrey produljio je suradnju s Medveščakom za još mjesec dana, što je svakako jako dobra vijest za trenera i momčad uoči tri jako teška gostovanja ovoga tjedna

Iako u posljednje tri utakmice nije zabio pogodak ili ostvario asistenciju, Dustin Jeffrey je ipak ključni čovjek Medveščaka. Izvrsni NHL-ovac imao je ugovor s 'medvjedima' do 19. studenoga, no i nakon tog datuma ostao je u Zagrebu. Naime, 24-godišnji Kanađanin produljio je ugovor sa zagrebačkom momčadi do kraja godine, a ako potraje lockout u NHL-u, bit će razgovora i o novom produljenju.

Od svog dolaska u Zagreb, izvrsni Jeffrey postao je ljubimac navijača; miran, povučen i pristojan izvan leda te fantastičan i ubojit na klizaljkama, vrlo brzo se prometnuo u glavnog igrača Medveščaka, s kojim su i njegovi kolege u napadu Kyle Greentree i Adam Naglich odmah bolje izgledali.

Uostalom, unatoč činjenici da u Areni nije ostvario ni bod, njegova statistika i dalje je fantastična: u 12 odigranih utakmica zabio je šest golova i podijelio 10 asista.

Ta vijest, osim navijača, sigurno je razveselila i čelne ljude kluba, posebno Martyja Raymonda. Pred 'medvjedima' je izuzetno težak tjedan - tri gostovanja s vrlo neugodnim suparnicima koji će svakako pokušati 'skinuti' Medveščak s čelnog mjesta Ebelove ljestvice. U utorak 'medvjedi' gostuju u Klagenfurtu, u petak su već u Salzburgu, a u nedjelju kod aktualnih prvaka, u Linzu.

'Medveščak je sjajno mjesto za igrati hokej. Dečki u momčadi su sjajni o čemu govori i naš trenutni plasman. Sviđa mi se grad, klub ima najbolje navijače koje sam ikada vidio i čuo, odgovara mi momčad i nisam vidio razloga da ne ostanem. Naravno, trebalo je riješiti pravne stvari i ugovore, a sada kad je sve to riješeno idem zajedno s dečkim napraviti sve da ostanemo što duže na vrhu ljestvice', izjavio je kratko napadač Justin Jeffrey.