AKO JE ISTINA...

Dodatni motiv za igrače Juvea; zbog ovoga će 'ginuti' na terenu

03.06.2017 u 17:26

Bionic
Reading

Igračima Juventusa i Real Madrida dodatni motiv za osvajanje Lige prvaka su premije. Novčani iznosi koji se spominju su zaista fantastični, a tu je i nešto drugo...

Vrhunski klubovi su danas prave tvornice novca kojima nije problem izdašno nagraditi svoje igrače za titule. I čelnici Juvea i Reala duboko će posegnuti u blagajnu za eventualni trijumf u Cardiffu.

Prema pisanju španjolskih medija 'kraljevi' u slučaju osvajanja Lige prvaka daju do milijun i pol eura svakom igraču (zavisi o učinku), a u taj iznos je uključena i premija za nedavno osvojeno prvenstvo.

  • +14
Navijači u Cardiffu Izvor: Reuters / Autor: Rebecca Naden

U Juventusu su nešto skromniji pa njihove nogometaše očekuje ček na 630 tisuća eura, a u toj svoti također je premija za titulu u Serie A. Dakle, Realovci imaju premije više nego dvostruko veće od svojih večerašnjih suparnika.

  • +2
Luka Modrić u Cardiffu Izvor: Reuters / Autor: Carl Recine

No branič 'Stare dame' Dani Alves je novinarima otkrio nešto što bi trebalo dodatno nabrijati Juveove zvijezde. 'Jedina dodatna motivacija nam je Ferrari kojeg je svakom igraču obećao predsjednik Andrea Agnelli. Nadam se da će održati riječ,' rekao je Dani Alves.

  • +4
Mario Mandžukić u Cardiffu Izvor: Reuters / Autor: Phil Noble

Je li se samo šalio saznat ćemo ukoliko Juventus večeras dođe do europske titule.

Inače, obitelj Agnelli je jedna od najbogatijih u Italiji te posjeduje Ferarri, Lanciju, Alfa Romeo, Chrysler...   

Ako volite nogomet nemojte propustiti čarobnu subotnju večer 3. lipnja uz kanal Arenasporta 2 od 19.45 sati kada počinje uvodna emisija. Više informacija OVDJE