NEISPRIČANE PRIČE

Đokovićev otac najavio kraj Novakove karijere: On od života ima vrlo malo

26.07.2023 u 15:27

Bionic
Reading

Jedan od najboljih tenisača i sportaša svih vremena Srbin Novak Đoković odmara se nakon duge i naporne sezone, a kako ga godine stižu (36), napori su sve veći.

No, Novak je još uvijek u vrhu svjetskog tenisa, samo je u 2023. osvojio dva Gran Slam turnira (Australian Open i Roland Garros) i igrao finale Wimbledona.

Kada će u igračku mirovinu malo tko smije naglas reći, osim njegovog oca Srđana koji je u dokumentarcu Novak - neispričane priče na portalu Sportal izjavio kako je njegov sin već trebao povući taj potez.

'Neka neki mladi, drugi zauzmu svoje mjesto, pa da on polako… Ne mislim da bude kraj, ali za jedno godinu, godinu i pol dana… To želim kao otac, odnosno ja sam mislio da se odavno trebao prestati baviti ovim strašno teškim poslom. Ovo nije sport, ovo je strašno težak posao. U svakom pogledu i fizički i psihički. Jer on od života ima i dalje vrlo malo. On je maksimalno posvećen ovom poslu, evo već 30 godina i ne odustaje od toga. Sve moje želje je već ispunio prije sedam-osam godina. Ovo ostalo je sve nevjerojatan bonus. Tenis je samo jedan dio njegovog života. On će tek biti priznat i poznat u svijetu po tome što bude radio nakon ovog svijeta tenisa iz kojeg će izaći, nadam se, sljedeće godine', rekao je između ostalog Srđan Đoković.

Više možete pogledati i pročitati OVDJE.