DEBAKL U DERBIJU

Duvnjak i ostali Hrvati dobili tešku pljusku pred svojim navijačima

21.11.2016 u 09:46

Bionic
Reading

U sedmom kolu Lige prvaka u velikom njemačkom okršaju Kiel je teško stradao pred svojim navijačima od Flensburga 22:30 (12:14)

'Zebre' su prije nekoliko dana u ogledu ova dva rivala slavile u Bundesligi, ali u novom srazu nisu se dobro provele. Gosti su im žestokom obranom očitali pravu lekciju te osvojili dva važna boda u skupini A.

Kiel se donekle držao u prvom dijelu te na odmor otišao samo s dva gola zaostatka, ali je u nastavku uslijedio debakl pred više od deset tisuća gledatelja u Sparkassen Areni.

Kod poraženih Weinhold i Zeitz zabili su po četiri, a Domagoj Duvnjak samo jedan gol, dok se Blaženko Lacković i Ilija Brozović nisu upisali u strijelce. U redovima Flensburga prvi strijelac bio je Eggert Magnussen sa šest, Kevin Möller je imao 14 obrana, a naš Ivan Horvat zabio je jedan gol.

'Naš golman Möller i obrana bili su nevjerojatni. Rotiranje igrača dobro je funkcioniralo i stvarno je lijepo pobijediti ovdje', rekao je gostujući trener Ljubomir Vranješ.

'Promašili smo previše prilika, a Flensburg je izgledao svježije. Ni obrana nam nije bila čvrsta kao prošlog vikenda', izjavio je domaći strateg Alfred Gislason.