UPOZORAVAJUĆI DETALJI

Emotivno upozorio Bilića: Pazi se u West Hamu, nisu pošteni

14.08.2015 u 11:47

Bionic
Reading

Slaven Bilić je ispunio trenerski san i započeo epizodu na klupi West Hama, no na vrijeme je upozoren da je u toj sredini realnost prilično klimav pojam

Prije dolaska Slavena Bilića West Ham je četiri godine vodio Sam Allardyce. Popularni 'Big Sam' ovoga je ljeta otpušten iz kluba i u razgovoru za beIN Sports obrušio se na čelnike kluba kojega danas vodi splitski stručnjak.

'Radio sam sve što mi je bilo rečeno, ali vlasnici su stalno povećavali očekivanja. Na kraju se tražilo i finale kupa i plasman u europsku zonu tablice, a to se nismo dogovorili kada smo radili planove. Riječ je o nezahvalnim ljudima za koje danas baš i nemam puno poštovanja,' kaže 60-godišnjak koji je očito West Ham napustio s velikom dozom gorčine.

Osvrnuo se i na poziciju Slavena Bilića.


'Ako su (vlasnici) Sullivan i Gold pred Bilića postavili cilj ponovnog plasmana u Europu mislim da taj plan nije realan. Momčad trenutno nema tih kapaciteta, ali oni si to jednostavno ne žele priznati. To sam im otvoreno i rekao i to je jedan od razloga zašto smo se razišli. Tijekom ove četiri godine posložili smo dijelove razbijenog kluba i vratili ga gdje mu je mjesto, ali to se ne zna cijeniti. Nadam se da će Bilić imati pošteniji tretman nego sam ga ja imao,' završava Allardyce.