bliži se rastanak

Engleski prvoligaš ponudio 25 milijuna eura za Danija Olma; odlazi li Španjolac u Premier ligu?

20.01.2020 u 10:04

Bionic
Reading

Wolverhampton je navodno ponudio 25 milijuna eura za Danija Olma što je za sada najveća ponuda u ovom roku

Dani Olmo je najvrjedniji Dinamov eksponat i njegovi agenti i ljudi u klubu rade na tome da mladi Španjolac ostvari transfer koji će zadovoljiti i njega i 'modre'. Proteklih dana stizale su ponude Barcelone, Milana i Leipziga, ali sve su odbijene jer nisu zadovoljavale nikoga.

Barca je navodno poslala samo 10 milijuna eura što je pomalo i uvrijedilo čelnike Dinama, Milan je nudio 20-ak milijuna, ali taj dogovor je negdje zapeo i za sada neće biti ništa od toga, a Leipzig je ponudio negdje oko 15 milijuna. Iako se Olmu navodno najviše svidio Leipzig, taj iznos ni približno nije dovoljan za realizaciju ovog posla, a Nijemci tvrde kako ne mogu dati puno više od toga.

Tako su zapravo sve tri ponude propale, a navedeni klubovi morat će se više potruditi ako žele Olma u svojim redovima, posebno zato što gotovo svakog dana u klub stižu nove ponude. Sportske novosti tako pišu da je jedan engleski prvoligaš ponudio 25 milijuna eura.

Iako se službeno ne zna koji, isti izvor tvrdi da je vjerojatno riječ o Wolverhamptonu koji je trenutno šesti u Premier ligi i koji je za Olma interes pokazao i prošlog ljeta. Isti izvor iz Engleske koji je za SN rekao kako bi se moglo raditi o Wolvesima tvrdi i da će se do kraja prijelaznog roka u igru uključiti i Tottenham i Leicester s kojima je Dinamo već poslovao, te da će poslati još veće ponude.

Što se više bliži kraj prijelaznog roka, ponude su veće, a najveći transferi se obavljaju obično zadnji dan. Za sada je najviša ponuda 25 milijuna, a u klubu se nadaju da će se približiti željenih 40 do kraja siječnja.