atmosfera sportskog festivala

FAVBET je pripremio osvježavajuću fan zonu za navijače utakmice Lokomotiva - Hajduk

13.08.2024 u 09:08

Bionic
Reading

Ove nedjelje, 11. kolovoza, zagrebačka Kranjčevićeva bila je domaćin prvoligaške utakmice između Lokomotive i Hajduka

Unatoč velikoj vrućini, igrači su navijačima pripremili uzbudljivi dvoboj, a kao generalni sponzor Lokomotive, FAVBET je osigurao fan zonu s osvježavajućim pićem i zabavom.

Na zapadnoj tribini stadiona organizirana je FAVBET fan zona za sve posjetitelje utakmice. Na njoj su svi mogli testirati svoje vještine u nogometnom pikadu, subsocceru, zračnom hokeju i cornholeu. Ove igre zahtijevale su brzinu, preciznost i timski duh te su doprinijele atmosferi pravog sportskog festivala.

Osim toga, ljubitelji nogometa su uz registraciju u Favbet aplikaciji ostvarili kupon za besplatno pivo od naših ljubaznih hostesa. A za najmlađe fanove, tvrtka je pripremila sokove i ukusne kokice.

Utakmica između Lokomotive i Hajduka završila je izjednačenim rezultatom 1:1. Iako nije bilo pobjednika, igrači su gledateljima priredili zanimljiv i napet dvoboj.

Ovo nije prvi put da FAVBET uveseljava hrvatske navijače posebnim aktivnostima tijekom utakmica momčadi kojima je sponzor. Tako je ovog ljeta jedna takva fan zona organizirana i na Maksimiru gdje se odigrala prijateljska utakmica između dva kluba koje sponzorira FAVBET, Dinama i ukrajinskog kluba Šahtar Doneck.

FAVBET je međunarodna tvrtka s ukrajinskim korijenima, čiji je cilj ujediniti ljude kroz sport i pojačati emocije ljubiteljima sporta. U Hrvatskoj FAVBET podržava lokalni sport i razvija regulirano tržište igara na sreću implementirajući međunarodne standarde odgovornog igranja na svojim online platformama i u offline kladionicama.

Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno.