NAJŽEŠĆI ZAVRŠETAK MEČA

Filipović nokautirao svakog, ali Iranac je najgore prošao!

31.12.2016 u 12:47

Bionic
Reading

Mirko Filipović bio je raspoložen za nokaute ovog tjedna u Japanu, a od tri viđena u dvobojima Rizinovog Grand Prixa, onaj u finalu protiv Amira Aliakbarija definitivno je bio najžešći...

Cro Cop je strašan nokauter i to je dokazivao tijekom cijele svoje karijere, a isto se ponovilo i ovog tjedna u japanskoj Saitami.

Naš 42-godišnji borac sva je tri meča na turniru riješio silovitim udarcima koji su uzrokovali prekid, a za profesionalnog udarača to je idealan način osvajanja jednog prestižnog turnira.

I dok je Baruto ispao smiješan i dovoljan je bio jedan udarac koljenom u tijelo, a nokaut protiv Kinga Moa dogodio se u klinču pa nije bio toliko atraktivan, onaj u finalu protiv Amira Aliakbarija zaista je izgledao fantastično.

Iranac je primio čitav niz teških udaraca u glavu prije nego što je sudac prekinuo meč, no ovaj bivši hrvač grčko-rimskim stilom izdržljiv je momak i pritom se nije teže ozlijedio.

Mirko je tako na iznimno ubojit način zaključio svoju japansku avanturu i svima pokazao da će u 2017. godini s njim imati posla ako se usude ući u ring...