zagrijavaju se

[FOTO] Navijači Hajduka 'okupirali' Rivu; pogledajte atmosferu u Splitu uoči utakmice Hajduka i Vitorije

04.08.2022 u 18:45

Bionic
Reading

Hajduk večeras (21 sat, MAXSport 1, MAXtv) na Poljudu igra prvu utakmicu 3. pretkola Konferencijske lige protiv portugalske Vitorije Guimaraes. Na Poljudu se očekuje više od 30.000 navijača, a dobar dio njih već se počeo 'zagrijavati' na Rivi

Split je spreman za još jedan nogometni spektakl! Hajduk od 21 sat (MAXSport 1, MAXtv) na Poljudu dočekuje portugalsku Vitoriju Guimaraes u prvoj utakmici 3. pretkola Konferencijske lige.

Stadion je rasprodan, više od 30.000 navijača 'bilih' napunit će večeras Poljud, a dobar dio njih već je počeo pripreme za utakmicu. Glavno je 'zagrijavanje' na Rivi, atmosfera je već sad sjajna, možemo samo zamisliti kako će biti kad utakmica započne.

  • +31
Split - navijači Hajduka na Rivi prije utakmice Hajduk - Vitoria Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Torcida je spremila veliko iznenađenje, pripremili su najvjerniji navijači Hajduka novu koreografiju za koju su objavili jasne smjernice svima koji će u njoj i sudjelovati.

>> Torcida je za večerašnju utakmicu pripremila dosad neviđenu koreografiju; ovo moraju znati svi navijači koji dolaze na Sjever

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.