PRVO POJAČANJE

Futsal Dinamo doveo sjajnu zamjenu za Tomu Šokotu

22.08.2015 u 14:06

Bionic
Reading

Nakon što je na mjesto trenera doveo proslavljenog Miću Martića Futsal Dinamo je počeo predsavljati i pojačanja za sezonu u kojoj im slijedi nastup u prvoligaškom društvu

MNK Futsal Dinamo dobio je, javlja službena klupska stranica, prvo i to ne bilo kakvo pojačanje. Novi član modrog jata je Hrvoje Penava, bivši hrvatski malonogometni reprezentativac i dosadašnji član MNK Alumnus, s kojim se prije dvije sezone okitio titulom prvaka Hrvatske.

Hrvoje Penava (32) dolazi iz Zagreba i dobro je poznato ime na zagrebačkoj i hrvatskoj futsal sceni. Dugo bi trajalo da nabrojimo sva priznanja i medalje koje popularni Penny ima u svojim vitrinama. Dovoljno je spomenuti da je riječ o bivšem futsal reprezentativcu koji iza sebe ima 14 kapica i 5 postignutih golova.

U dosadašnjoj karijeri nastupao je za većinu zagrebačkih klubova; MNK Martinovku, MNK Uspinjaču, OVB Allfinanz i MNK Alumnus. Kruna karijere stigla je prije dvije sezone kada je u dresu MNK Alumnus osvojio naslov prvaka pritom osvojivši i nagradu za najboljeg strijelca lige. Spomenimo i kako je u posljednjoj utakmici finala hat-trickom srušio Novo Vrijeme iz Makarske. Dva je puta osvajao trofej za najboljeg topnika lige, a istom se nagradom okitio i na Kuwait Mini World Futsal Club Tournamentu kada je na prestižnom futsal turniru u dresu Alumnusa postigao 7 pogodaka.


Sve pohvale za ovaj posao idu i upravi kluba koja je na najbolji mogući način popunila rupu u momčadi koja je nastala odlaskom legendarnog Tome Šokote u mirovinu. Ne sumnjamo kako će Penny nastaviti tamo gdje je Tomo stao te mu ovom prigodom želimo dobrodošlicu u modro jato.

Svoj premijerni nastup za Futsal Dinamo imat će na predstavljanju Kluba 5.9.2015. godine na zagrebačkoj Šalati protiv Nottinghama.

Na 5.05 Penava zabija Dinamu u mitskom finalu regionalnog kupa protekle zime