LAKNULO MU JE

Gattuso otkrio što ga nakon pobjede u Grubišnom Polju najviše veseli

17.09.2024 u 20:57

Bionic
Reading

Hajduk je uspješno prošao još jednu prepreku u Hrvatskom kupu pobjedom protiv Bilogore, a nakon utakmice, trener Gennaro Gattuso nije krio zadovoljstvo, ali ni olakšanje zbog nečega što bi mnogi možda zanemarili – težak teren i zdravlje igrača.

'Teren je bio izuzetno zahtjevan, ali najvažnije je da nitko nije pretrpio ozljedu. Samo to već je veliki uspjeh za klub i mene kao trenera', rekao je trener Hajduka ne skrivajući olakšanje zbog teškog stanja travnjaka koje je prijetilo potencijalnim ozljedama njegovih igrača.

Gattuso je mudro iskoristio ovu utakmicu kako bi dao šansu onima koji su dosad rjeđe bili u prvom planu. Vidjelo se to od prve minute.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Iskoristio sam priliku da pružim minutažu igračima koji nisu puno igrali. Mate, Zvone, povratak Sigura... svi su dobili priliku da osjete ritam utakmica. Za mene, kao trenera, to je najveće zadovoljstvo', naglasio je Gattuso.

Povratak u ritam, kako ga je Gattuso nazvao, bio je ključan. Bez pritiska, bez stresa, ali s jasnom porukom: svi moraju biti spremni. Uvjeti na terenu nisu bili idealni, ali priliku su dobili svi koji su je trebali iskoristiti. 'Sama pobjeda je važna, ali još je važnije da su se svi koji su igrali vratili u natjecateljski ritam', rekao je talijanski stručnjak.

  • +17
Bilogora - Hajduk, (17.9.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar
  • +14
Bilogora - Hajduk, atmosfera na tribinama (17.9.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport