POGLEDAJTE GOLOVE

Girona opet izgubila; zabila si je tri auto-gola u dvije utakmice

02.10.2024 u 20:52

Bionic
Reading

Feyenoord je na povijesnoj prvoj utakmici Lige prvaka odigranoj na Estadi Montilivi slavio s 3:2, nakon lude, napete i kaotične utakmice

Šest žutih kartona, dva auto-gola, jedan promašeni penal, tri primljena gola i nula bodova. To je, nažalost, suma koju su postigli Gironini nogometaši večeras protiv Feyenoorda, u utakmici 2. kola Lige prvaka.

Feyenoord je na povijesnoj prvoj utakmici Lige prvaka odigranoj na Estadi Montilivi slavio s 3:2, nakon lude, napete i kaotične utakmice. Feyenoordu je to prva pobjeda ove sezone, dok je Girona i nakon svog drugog nastupa u elitnom europskom klupskom natjecanju i dalje bez boda.

Girona je povela pogotkom Davida Lópeza u 19. minuti; domaći stoper tako je ušao u povijest kao prvi strijelac kluba ikad u Ligi prvaka. Međutim, uslijedio je veliki preokret: Feyenoord je izjednačio auto-golom Yangela Herrere u 23., a već 10 minuta kasnije Antoni Milambo zabija za 2:1.

U 36. je Feyenoord imao i kazneni udarac. Međutim, Paolo Gazzaniga brani udarac Ayaseu Uedi. Na poluvrijeme se otišlo s 2:1. U nastavku je Girona bila bolja, ali ni ona nije uspjela realizirati kazneni udarac; Timon Wellenreuther brani udarac Bojana Miovskog u 67. Pa ipak, Donny van de Beek donosi domaćinu zasluženo izjednačenje u 73., nakon sjajnog prodora Arnauta Danjume s lijeve strane.

I tada je Girona pritiskala i bila bliža pogotku za povijesnu pobjedu, ali je kažnjena u 79.; Ladislav Krejčí tada u vlastitu mrežu šalje jednu ubačenu loptu. Girona si je tako u prve dvije europske utakmice zabila tri auto-gola. Nije dobro počelo...