JOŠ SAMO POTPIS

Gotovo je! Svaki navijač španjolskog prvaka osjeća se iznevjereno

04.06.2014 u 18:53

Bionic
Reading

Španjolski nogometni reprezentativac Diego Costa definitivno napušta redove madridskog Atletica. Nakon što je odbio produženje ugovora, obavio je liječnički pregled u Londonu i potpisat će ugovor s Chelseajem...

Nema više nikakve dvojbe, Diego Costa odlazi iz madridskog Atletica i pojačat će redove Chelseaja. Kako javlja pouzdani BBC, španjolski reprezentativac uspješno je obavio liječnički pregled i očekuje se skori potpis ugovora.

Madridski Atletico će na ime odštete dobiti oko 40 milijuna eura, a društvo Costi u Londonu mogao bi praviti Thibaut Courtois koji je, inače, Chelseajev igrač. Courtoisu je Jose Mourinho poručio da ga želi vidjeti u Londonu i čini se da će Belgijac biti vraćen s posudbe.

El Mundo Deportivo već je objavio ranije kako je Atletico nudio Costi produženje ugovora uz puno veća primanja, ali i veću odštetnu klauzulu, no ovaj je to odbio.

Costa je ove sezone u dresu madridskog Atletica postigao 35 pogodaka u 44 susreta i u Chelseaju smatraju kako će s njim riješiti problem neefikasnosti napadača.

Diego Costa odlazi iz Atletica