svi na poljud

Hajduk je uoči večerašnje utakmice objavio sjajnu vijest; sigurno će biti fantastično

25.07.2024 u 14:52

Bionic
Reading

Hajduk od 21 sat na Poljudu u 2. pretkolu Konferencijske lige dočekuje Torshavn s Farskih otoka (MAXSport 1, MAXtv). Nekoliko sati prije početka utakmice iz kluba su se oglasili na društvenim mrežama s važnom obavijesti

Navijači su jedva dočekali i službeni početak nove nogometne sezone, a Hajduk večeras na Poljudu starta prvom utakmicom 2. pretkola Konferencijske lige protiv Torshavna (21 sat, MAXSport 1, MAXtv).

Svima je bilo jasno da je samo pitanje trenutka kad će klub i službeno objaviti kako je stadion rasprodan, a to se dogodilo nekoliko sati prije utakmice.

'Sve dostupne ulaznice za utakmicu Hajduk - HB Torshavn su rasprodane! Vidimo se večeras na ispunjenom Poljudu', objavili su iz kluba na društvenim mrežama.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Hajduk - Fenerbahče 1:0, pripremna utakmica, 10.7.2024. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport / Croatel

'Torshavn je momčad koja je jako dobro vođena. Odigrali su 16 utakmica u prvenstvu, došli su do polufinala Kupa. Trener Sormani radi odličan posao. Imaju identitet igre, žele igrati nogomet', kazao je u najavi susreta trener 'bilih' Gennaro Gattuso te dodao:

'Sigurno neće biti šetnja za nas. Lake utakmice ne postoje. Ni prijateljske utakmice koje smo igrali nisu bile lagane. Respekt svima, ali strah ni od koga.'

Ekskluzivno na tportalu!

Današnje utakmice Osijeka i Rijeke u cijelosti ćete moći pratiti putem streama ekskluzivno na tportalu. Također, golove, prilike, dvojbene situacije, VAR provjere i sve zanimljive detalje neposredno nakon samog događaja pogledajte na tportalu

  • +55
Hajduk - Fenerbahče, pripremna utakmica, 10.7.2024. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Spomenimo i to kako će večerašnja utakmica biti prvi službeni susret u kojem će 'bile' voditi novi trener Gennaro Gattuso sa svojim stručnim stožerom.